Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szeretitek a zselézett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek a zselézett fiukat?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

nemtudom, mire gondolsz, mert nem derül ki, de ha hajra, akkor NEM. sőt, gáz.

17/L

2010. jan. 20. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát...gondolom nem a fanszőrzet zselézésére gondolt...

Am... nem.

21/L

2010. jan. 20. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

XD fanszőr zselé XD Kész..

Amúgy.. nekem nem az eseteim, mert általában nagyon menő diszkóarcokat látok ilyen frizurával.. meg olyan.. nemtudom, egyből ellenszenves tőle a pasi.

20/L

2010. jan. 20. 20:33
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Kinézetre nem zavar, sőt nagyon sok fiúnak előnyős (mértékkel! ha túl sokat rak rá, és darabokban áll a haján, az nem valami gusztusos), inkább az rossz, hogy mikor beletúrnék, teljesen kemény:(
2010. jan. 20. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Uhhh nekem nagyon tetszenek. Vagyis lehet, hogy nem az tetszik, hogy be van zselézve, hanem csak hogy fel van állítva. :P

Szóval az is tetszik, aki pl hajvasalóval vagy valahogy máshogy állítja be.

Szerintem nagyon sokat tud dobni az arcon, kiemeli és szerintem igényesebb is.

2010. jan. 20. 21:01
 6/11 anonim ***** válasza:
A jó nők általában az ápolt palikat kedvelik. Nem az számít, hogy zselézel vagy nem, a lényeg a jó megjelenés. Túlzásba persze nem kell esni...
2010. jan. 20. 21:07
 7/11 anonim válasza:

Én szeretem szerintem jól néz ki tőle a srác (bár aki) sztem a tüsi haj a legjobb :)

Hy :)

2010. jan. 20. 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:

sztem nincsen azzal az ég világon semmi baj, ha egy pasi zselével igazítja helyre a haját. most nem a tüsire, és a latintáncos frizurára gondolok. hanem arra aki csakúgy tesz bele kicsit, h álljon vhogy.

én sokkal kevésbé szeretem azt amikor a pasinak egyszerű sima rövid haja van, és mindennap ugyanolyan, és sehogyan sem áll, csak mintha odarajzolták volna, és az mindig olyan.

2010. jan. 21. 00:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Más az igazított, kellemes frizura, amit az előző mondott.

Szerintem a kérdező a felállított, zselés hajú fiúkra gondol. Szerintem übergáz, legkésőbb 19 éves korára mindenki leszokik erről, akinek egy csepp stílusérzéke is van.

Színpadra jó, és egyes 16 éves fiúknak is jól áll, de férfiaknak nem!

23/L

2010. jan. 21. 05:21
 10/11 anonim ***** válasza:
erre így nem lehet válaszolni :)
2010. máj. 29. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!