Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuknak milyen lányok jönnek be?
"Ne legyen kicsi a melle"-ezzel nem értek egyet.
Egy lányban legyenek meg azok az alaptulajdonságok szerintem ,mint például legyen okos,kedves,ne legyen öntelt,mosolyogjon,és legyen egy sajátos kisugárzása,nem kell ahhoz gyönyörűnek lennie...és legyen egyedi a stílusa,az mindenkinek bejön :)
Egy nőnek külsőleg és belsőleg is ízig-vérig nőnek kell lennie.
Belsőleg: egy kis tündér, de néha egy igazi kis ördög, türelmes, vidám, humoros, megértő, intelligens....és ami még nagyon fontos ne legyen hisztis, mert azzal minden férfit ki lehet kergetni a világból!
A féri férfinek érezze magát a nő mellet, ehhez az is kell, hogy a nő szeresse, aktív részese legyen a szexnek.
Külső: Szerintem egy férfinek fontosabb, hogy a partnere csinos legyen, mint egy nőnek. Itt is csak azt tudom írni, hogy legyen nőies, igényes, ápolt. Lehet a hölgy 120 vagy 40 kg, de ha egy kicsit odafigyel magára és gyönyörűen tud mosolyogni, akkor mindene megvan.
Petranova
legyen tökéletes, éjjel-nappal csak a pasi seggét nyalja, legyen jó a konyhában, legyen jó az ágyban, legyen kurva meg háziasszony is egyszerre. 90-60-90, ennél se több, se kevesebb, és öltözködjön úgy, mintha a legújabb magazin címlapjáról jött volna...
persze. 12 óra munka után biztos mindenki képes erre...
komolyan, mintha valami főállás lenne, h tetszek a pasimnak, meg hogy tökéletes legyek...
ha szeret, szeret, ha nem, akkor meg nem. mindenki megtalálja azt a pasit, akinek tetszik, csak keresni kell.
én egyik kitételnek sem felelek meg, mégis boldog vagyok, mert szeretjük egymást az urammal.
ez tök relatív... aki egyik srácnak bombanő lehet, hogy egy másiknak épp visszataszító.
és hát szerintem a legtöbb srácnak olyan lány tetszik ami közel áll a stílusához... rocker fiúnak rocker lány, plázakannak plázap*csa stb...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!