Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tetszenek a fiatalabb lanyok? El tudnatok kepzelni kapcsolatot is egy fiatalabb lannyal?
Sziasztok:)
nekem az idosebb sracok tetszenek es erdekelne h mondjuk egy 20+ fiu vonzodhat-e fiatal lanyokhoz. es nem a "fel ora es gyerunk szobara" tipusu vonzalomnak nevezett dolgokra gondolok... kerlek, irjatok kort es nemet. tapasztalat, velemeny?
koszi:)
Az igen pozitív dolog, hogy képes vagy önálló döntésekre, és tervezed a jövőd mindezt a korodnak megfelelően (ezt veheted dicséretnek, mert sok fiatal még erre se képes), avagy annál érettebben. Az is jó, hogy tisztában vagy a helyzeteddel, de mégis egy olyan dolgot "vettél" magadra ami nem neked szólt hanem az átlagra. Nem megyek bele a részletekbe, mert nem ismerlek, de ha nagyon szeretnéd kivesézni a témát, akkor szívesen fogadom a leveled :))
Uí: Öcsém barátnője 15 éves, és még ő is csókolómmal üdvözölt az első találkozásnál...:D
Nem tudom, hogy ki mennyire érett és mennyire nem.. nem is érdekel.
Én csak a magam nevében tudok beszélni. Aztán amíg valaki nem ismer ne cáfolja meg és ne is bólogasson a véleményemre. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!