Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget kérnék, abban, hogy jelent e valamit az, hogyha egy lány, akkor néz csak rám, amikor én nem, és mikor nem nézek rá végigmér?
Lehet csak szerény vagy hogy is hívják azt a dolgot.
Tehát fosós, beszari.
Engem is ha bámul egy csaj direkt elnézek más irányba, aztán ha nem néz szinte ruhán keresztül seggbekúrom.
Ha akkor néz rád és mér végig amikor te nem nézed akkor honnan tudod, hogy téged nézett és végigmért?
Ha fiu elnéz más irányba amikor a csaj keresi vele a szemkontaktust akkor az jön le neki, hogy nem érdekled.
Másik oldalról is hasonló a helyzet.
vagy csak mindketten nagyon féltek és csak akkor néztek egymásra amikor a másik nem látja.
A periférikus látás miatt látom:)
Am én is azt gyanítom, hogy "fosunk" mind a 2-n, legalább is remélem...csak nem szeretném félreértelmezni.
Barátkozz össze vele, vagy legalább nézz rá amikor tudod, hogy néz, mosolyogj, kezdj el vele dumálni stb. Könyörgök találd fel magad. Én szenvedek, hogy nem vesz észre a srác, de akkor lehet csak beszari és direkt nem néz rám amikor rá nézek, mondjuk én is kerülöm a tekintetét.xD
Menny oda hozzá, mondj neki valami vicceset vagy bármi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!