Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítséget kérnék, abban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséget kérnék, abban, hogy jelent e valamit az, hogyha egy lány, akkor néz csak rám, amikor én nem, és mikor nem nézek rá végigmér?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 23:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tetszik neki a pofád
2010. jan. 19. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:
:DDD
2010. jan. 19. 23:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Az is benne van:)
2010. jan. 19. 23:42
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

Lehet csak szerény vagy hogy is hívják azt a dolgot.

Tehát fosós, beszari.

Engem is ha bámul egy csaj direkt elnézek más irányba, aztán ha nem néz szinte ruhán keresztül seggbekúrom.

2010. jan. 19. 23:46
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha akkor néz rád és mér végig amikor te nem nézed akkor honnan tudod, hogy téged nézett és végigmért?

Ha fiu elnéz más irányba amikor a csaj keresi vele a szemkontaktust akkor az jön le neki, hogy nem érdekled.

Másik oldalról is hasonló a helyzet.

vagy csak mindketten nagyon féltek és csak akkor néztek egymásra amikor a másik nem látja.

2010. jan. 19. 23:55
 6/11 A kérdező kommentje:

A periférikus látás miatt látom:)

Am én is azt gyanítom, hogy "fosunk" mind a 2-n, legalább is remélem...csak nem szeretném félreértelmezni.

2010. jan. 19. 23:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Rányomsz egy "mosolygós Sziát" ha visszatol egy "zavart Sziát" az jó neked.
2010. jan. 20. 01:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lány lány vagyok,sajnos.:)Most is van 1 srác aki nagyon bejön,és ő már próbált velem szemezni,de sose merek a szemébe nézni :S Azért mert szégyenlős vagyok,meg mert azon agyalok hogy mit eszik rajtam?:) Szóval ha magamból indulnék ki akkor szerintem tetszel a csajszinak.Bátorsítsd menj oda hozzá,nevettesd stb...;)
2010. jan. 20. 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz beszélgetést!
2010. jan. 20. 15:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Barátkozz össze vele, vagy legalább nézz rá amikor tudod, hogy néz, mosolyogj, kezdj el vele dumálni stb. Könyörgök találd fel magad. Én szenvedek, hogy nem vesz észre a srác, de akkor lehet csak beszari és direkt nem néz rám amikor rá nézek, mondjuk én is kerülöm a tekintetét.xD

Menny oda hozzá, mondj neki valami vicceset vagy bármi. :)

2010. jan. 20. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!