Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek Mit lehet csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Mit lehet csinálni a sexen és sok smároláson tapizáson, DVD-nézésen kívül csinálni a barátnőmmel a 4fal között?

Figyelt kérdés

Sziasztok...

Igazából már 1hónapja és 7napja járunk a barátnőmmel,de csak szombatonként találkozhatok vele....

(Koleszos...)

Na és már egyik hétvégén moziba mentünk,másikon pizzázni hívtam,3.-on bemutatott szüleinek,4.-en én itthol,5-en meg megint itthol voltunk nálam,de csak DVD-ztünk ....közben csók meg minden...de azé odakint hideg van....bent a lakásban meg mindkét helyen a szülők.....

Van esetleg valakinek valami jó ötlete az időeltöltésre?:)

Légyszi írjatok sok választ:)

Nagyon köszönöm előre is:)

Sziasztok:)

2010. jan. 19. 23:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mikor unatkozunk, mi ország-városozunk, ha van vmi társas, akkor az. Pirospacsi. Egymás csikizése. Torpedó. Általában feltaláljuk magunkat:)
2010. jan. 20. 10:40
 12/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ezeket a válaszokat:)

Most szombaton mindenképpen lesz akkor programunk:)Csak egyszerüen rossz volt hogy nem tudom vajon más mit csinál a barátnőjével....mert mindig olyan hamar elment az idő...de minden alkalomra eddig találtam valami jó progit....de erre a szombatra a ti segítségetek által nagyon jól fogjuk remélem érezni magunkat:)

És egyébként tényleg ő is édesszájú,de egyeltalán nem látszik rajta mert annyira szép alakja van....és a Milka csoki a kedvence....de biztosan A forrócsoki is a kedvencei között van:)

Szeretném elvinni Veszprémbe Gofrizni is most szombaton,talán az is jó ötlet:)

Tehát mégegyszer nagyon köszönöm az ötleteket!

Mindenkinek nagyon szép hetet és hétvégét (ha van akkor a barátnőtökkel és barátotokkal:))

Sziasztok:)

2010. jan. 20. 11:52
 13/18 anonim ***** válasza:
beszélgessetek!
2010. jan. 20. 13:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Üvegezés :)
2010. jan. 20. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:
UNREAL TOURNAMENT 2004!!!! 18/L Inhumanon nyomom autoaim nélkül na ezt übereljétek noobok!!! Viccet(nem is olyan vicc...) félretéve amúgy néha szimpla összebújás beszélgetés többetér minden elcsépelkt progniál. Mi mindig csak összebujunk meg beszélgetünk a kedvesemmel, már vagy két éve. És mégse unom:) Ugyanolyan hülye mint ééén Hammhamharr.
2010. jan. 20. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
sütit csinálni oltári tud lenni... főleg ha vmi alkoholos, és közbe nem csak a sütibe megy a rum ból... basszus... hatalmas móka :)
2010. jan. 21. 00:31
 17/18 anonim ***** válasza:
kufirc megállás nélkül!
2010. febr. 7. 20:33
 18/18 anonim ***** válasza:
nah én egyszer kegyetlen módon berúgtam kókusz golyó készítése közbe :)
2010. márc. 10. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!