Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden fiú fiatalabb lányt keres? Látom a kérdéseket: 12-15 éves lányok? 15/f vagy pl. valaki ismerkedni 16-20 éves lányok? 21f?
Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 20:00
1/13 anonim válasza:
Ugyan ezt kérdezem a lányoktól.. miért idősebb fiúkkal akarnak ismerkedni ? :s
Miért nem jó a saját korosztályuk ? :/
2/13 anonim válasza:
Szerintem a két nem ne próbálja megérteni egymást nem fog menni xd
3/13 anonim válasza:
Mert egy érettebb fiú többet tud adni, mint egy 16 éves, mind anyagilag, mind érzelmileg. :)
4/13 anonim válasza:
Érzelmileg nem hiszem, hogy nálam többet tudna.. :/
Anyagiság meg miért olyan fontos ?
5/13 anonim válasza:
Lényeg a lényeg, hogy egy fiatalabb lány felnéz az idősebb pasijára, mert mégis más, mint egy fiatal, anyagilag, érzelmileg stb... A csajok is idősebb fiúkat keresnek a fiúk meg idősebb csajokat, ahogy öregszel úgy lesznek egyre jobb csajaid, nyugi. :D
6/13 anonim válasza:
16 vagyok és csak egy kettő korombelit ismerek, akik érettek is a maguk módján. én is az idősebb srácra voksolok inkább. 16/l
7/13 anonim válasza:
Azért, mert egy idő után unalmas, ha otthon ültök, nem viszed sehova stb..egy lány szereti ezt. Érzelmileg meg egy idősebb fiú érettebb. :)
8/13 anonim válasza:
Én is az idősebb lányokra..
Valamiért csak ők tudják értékelni a belsőt..
Tisztelet a kivételnek. :)
9/13 anonim válasza:
Egy idősebb lánynál esélyed nem lesz haver, hidd el. :) Bár igazad van ők már átmentek egy-két dolgon és talán jobban tudják, hogy mennyire is jó az ember (amennyiben az). De ők meg már az idősebbeket keresik még nálam is. :D
10/13 anonim válasza:
mert a fiatalabb lányok jobban néznek ki mint az öregebbek azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!