Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos tényező, hogy akivel randiztok, van-e piercingje vagy tetoválása?
Nekem mindegy, csak engem ne akarjon kitetoválni meg kilyukasztani. Amúgy mindenki úgy szép, ahogyan viselni tudja a dolgait. Láttam már olyan magassarkús nőt, aki csuklott össze a cipőjében, pedig szépen öltözött, ő is szép volt, de nem tudta viselni azt, ami rajta volt. És hát bizony nem volt szép.
Van egy barátom, akinek teljesen ki van varrva az egyik karja. Neki jól is áll, meg észre sem veszem, annyira természetesen viseli. Mondjuk az ilyen extrém fültágított meg ördögszarvacskákat a bőr alá lövetett figuráktól a jóisten mentsen meg, mert még ránézni is fáj, de amúgy tényleg teljesen mindegy.
Nekem kifejezetten pozitív, ha az illetőn jó kivitelezésű, igényes tetsmódosítás van. Már csak azért is, mert rajtam is van, és ha rajta is van, azonnal látom, hogy valószínű nem lesz problémája az enyémekkel se.
A sok nem zavar, inkább az igénytelenség illetve a sablonosság. Nonfik, végtelenjelek, álomfogók, maorik, horgonyok láttán azért van egy két magamnak megtartott véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!