Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK AKIK EDZENEK! és persze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK AKIK EDZENEK! és persze lányok! Vélemény?

Figyelt kérdés
2 hónapja járok edzőterembe.. és nem vagyok csontkollekció és túlsúlyos sem viszont a duccibnál egy fokkal lentébb vagyok. Az edző terembe jár egy fiú aki szépen kivan dolgozva.. és mindig mosolyog rám amitől persze zavarba jövök mivel nem tudom hogy egy ilyen fiunk lehetek-e az esete?! Múlthéten oda jött hozzám és felajánlotta hogy segít a gyakorlatok kivitelezésében.. . 23 éves és 4 éve edz.Elmondta a 3 alkalommal hogy tetszik neki a szép arcom és a zöld szemem..illetve a hosszú göndör hajam. Sokat bókol... Igazából nem tudom eldönteni hogy szeretne tőlem valamit vagy csak szexet?... És az erekciója eléggé látható...szinte minden alkalommal. Amikor a haverjaival van fent és meglát mosolyog viszont köszön..de nem jön oda hozzám. Vélemény?
2014. szept. 14. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor tudod meg, ha jobban megismered. Erre semmilyen érdemleges választ nem lehet adni.
2014. szept. 14. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
27%

Csak szex kell neki (tapasztalat)

Most mondhatod hogy kedves, bokol..stb de az igazából nem neked szól hanem a puncidnak

2014. szept. 14. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
az biztos, hogy tetszel neki, de azt már nehéz lenne megmondani, hogy akarna-e tőled szexnél többet
2014. szept. 14. 20:54
 4/9 A kérdező kommentje:
+ nemet és kort írnátok?
2014. szept. 14. 20:55
 5/9 anonim válasza:
Egyszeru : megprobalod és ha vissza utasítod az elején és ott hagy akkor kiderul . Most emiatt ne hagyj ki egx kapcsolatot ;)
2014. szept. 14. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Tök normálisan viselkedik, kedves veled, bókol és egyből azzal jöttök, hogy csak szexet akar.. Mégis hogy kéne viselkednünk, hogy ne ezt gondoljátok?
2014. szept. 14. 21:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem se csak szexet akar.. csak a barátnőim szerint igen.. és mint ti "ismeretlenek" véleményére lennék kíváncsi:)
2014. szept. 14. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is 2+ hónapja járok edzőterembe (látszik is a változás)

Gőzöm sincs hogy a terembe mikor tetszek egy csajnak mivel itt mindenki figyel mindenkit

Múltkor is szemeztem bent egy csajjal azthiszem (kitudja lehet több volt mint 18 éves is)

De aztán visszatértem a valóságba hogy egy edzőterembe vagyok, tele kigyúrtabbnál kigyúrtabb 20+ éves srácokkal, én meg csak egy 170 magas 60 kg-s kissrác vagyok köztük

16F

2014. szept. 15. 01:21
 9/9 anonim ***** válasza:

#8 vagyok

Ismerkedjetek meg, majd kiderül mit akar!

2014. szept. 15. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!