Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bianka02 kérdése:
Milyen jó randi helyeket ismertek Budapesten eső esetére?
Figyelt kérdés
Nem ismerek sok helyet Budapesten, most költöztem fel az egyetem miatt (koliba), és itt az ősz és az eső, fázni pedig nagyon utálok. Ismertek jó randi helyeket, amik viszonylag olcsók és csöndesek (a randin a partneremre vagyok kíváncsi és nem a szomszéd asztalnál üvöltő kisgyerekre, vagy az üvöltő zenére, amitől még a gondolatomat se hallom.) Mivel ez már nem az első randink lesz, ezért csókolózni is szeretnék anélkül, hogy a nagymama korosztály beszólna, puffogna stb., hogy ez közszeméremsértés... Bármilyen ötletért hálás lennék!2014. szept. 14. 00:27
1/4 anonim válasza:
Gellért hegyre ahogy megyünk fel,van egy fedett rész paddal, nagyon meghitt és csöndes.
2/4 anonim válasza:
Van sok kávéház, vannak olyanok is, amik nem luxuskategória, de nagyon meghittek. Jól érzed magad, és nem is fizetsz egy vagyont. Érdemes guglizni.
4/4 A kérdező kommentje:
És a fürdőkről mi a véleményetek? A Király gyógyfürdő nagyon le van pukkanva ?
2014. szept. 14. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!