Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 4, vagy 2x4 db-os ferrero?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4, vagy 2x4 db-os ferrero?

Figyelt kérdés
Találkozom egy lánnyal, akinek a kedvence a ferrero. Gondoltam viszek neki ferrero rocher-t csak a boltban 4 db-os kiszerelésben kapható csak, és máshonnan nem tudok szerezni. Az lenne a kérdésem, h egy 4 db-osat vigyek neki, vagy 2 db 4-eset? Sürgős lenne. :/

2014. szept. 11. 23:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vigyél 2db-ot. Így megkínálhat téged is vele, de még neki is marad bőven. a többit meg majd megeszi másnap, és legalább akkor is rád gondol majd.
2014. szept. 11. 23:14
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Egyet. A kettő fura - amellé már adhatnál tejet, kenyeret meg parizert is.
2014. szept. 11. 23:20
 3/13 anonim ***** válasza:

Második XD

Én is az egyre szavazok, a kettő már hülyén nézne ki.

2014. szept. 11. 23:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Vigyél egy zsákkal biztos, ami biztos.
2014. szept. 11. 23:24
 5/13 A kérdező kommentje:
Lsz trollok hagyjatok! Nem vagyok kíváncsi rátok. Vmi normális ember is írjon lsz! Sajnos Romániában nincs más :S
2014. szept. 11. 23:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Egy 4 darabosat vigyél neki.
2014. szept. 11. 23:27
 7/13 anonim ***** válasza:
A ferrero.ro oldal szerint Romániában is kapható 16 és 24 db-os kiszerelésben a Ferrero Roche.
2014. szept. 11. 23:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát az itteni kisboltban akkor sem.. :( de köszönöm a válaszokat!! :)
2014. szept. 11. 23:34
 9/13 A kérdező kommentje:
+ elnézést, félreértelmeztem egy-két kommentet, mennek a zöld kezek. :)
2014. szept. 11. 23:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyet vigyél, és szerintem pont tökéletes. 16 meg 24 darabosat karácsonyra szokás adni, mert tényleg olyan ára van, hogy csak úgy nem vesz az ember a másiknak. Meg aztán emiatt tényleg kb. karácsonyi csoki, legalábbis nálam.

Egy négydarabos kicsi is, aranyos is, teljesen szerény ajándék, nem fogja magát kínosan érezni, amiért átnyújtasz neki egy dobozzal. Lehet, hogy meg is ijesztené ez a magasszintű rajongás. Első talik alkalmával nem szabad túlzásba esni.

L23

2014. szept. 11. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!