Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzem meg? (bőv. Lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel egy suliba járunk, a csaj 11.es én 12. Már elég régen felvettem msnre,néha órákat is dumálunk,nagyon jól elvagyunk. Suliban viszont alig vagy egyáltalán nem váltunk szót, max köszönünk. Egyszerűen nem tudok hozzáférni,soha nem látom őt maga,mindig a barátnőivel van, és kicsit cikinek tartom ha csak úgy odamennék hozzájuk (a bnőit szinte csak névről meg látásból ismerem). Múlt héten felhívtam hogy nem e jönne moziba,de nem akart jönni mert mondta hogy koleszos és mostanában sok is a tanulnivalója,és későn érne már vissza. Esetleg kérdezzem még meg tőle, hogy ha mozira nincs ideje, akkor csak beülni valahova nem e lenne kedve? vagy várjak inkább pár napot,hogy ne tűnjön nyomulósnak? Köszi a válaszokat és lécci nem fikázni! :P

18/F, a csaj 17/L

2010. jan. 18. 21:02
 1/10 A kérdező kommentje:
A cím lehet kicsit nem teljesen pontos,bocsi :D
2010. jan. 18. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
mi az ,hogy megszerezni?valami tiszteletet a lányok felé:)
2010. jan. 18. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
ezzel énis így voltam,az elején oké volt minden,msnen meg sms-be mindig jókat eldumáltunk,meg csak igy akart beszélni velem.Suliba sose nézett a szemembe,és akkor mondtam hogy így ez nemfog működni.Azóta van másik barátja,nekem meg alaulóba a barátnő. =)
2010. jan. 18. 21:08
 4/10 A kérdező kommentje:
mondom hogy elírtam a kérdést :D legyen az akkor hogy: "hogyan hívjam el ilyen esetben?"...megfelel? :D
2010. jan. 18. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
*alakulóba
2010. jan. 18. 21:09
 6/10 A kérdező kommentje:
aha értem...akkor próbáljam úgyhagyni? :S de vhogy igen megszerettem ezt a csajt,szal azér még próbálkoznék vmivel :S
2010. jan. 18. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem is volt ijen és nem akkarlak lelómbozni de szerintem nemérdekled a csajt. De ne legyél félénk. Mert ha az vagy akkor télleg vége.
2010. jan. 18. 21:56
 8/10 A kérdező kommentje:
hm azér én még nem adom fel :) de hívjam fel őt akkor,vagy inkább várjak mondjuk 1 hetet? bár igaz,ilyenkor már nem jó túl sokat várni,csak hogy ne érezze hogy nyomulok mer attól csak rosszabb lehet sztem :S
2010. jan. 18. 23:20
 9/10 A kérdező kommentje:
szombaton hívtam fel őt.
2010. jan. 18. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:

szedán hívd fel feltétlenül ;)

a végén azt hiszi, hogy nem érdekled.

Amúgy szerintem csak hiúságból mondott elsőre nemet:DD

2010. jan. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!