Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy srác és közel is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác és közel is kerültünk egymáshoz, de csak barátilag. Nekem nagyon tetszik és többet szeretnék tőle. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
talán nem tévedek ha az mondom én is tetszem neki csak mégse akarok tül nyomulos lenninehogy tönkretegyek köztünk minent
2007. okt. 23. 08:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Általában a fiúk mostanában nagyon bátortalanok, hogy finoman fogalmazzak :) Így muszály néha neked kezdeményezni. Szerintem az egy jó módszer ha egyszer-kétszer te majd vársz hogy ő így megtanulja hogy aktivizálnia kell magát, ha mégsem akkor csak szegezd neki a kérdést, hogy miért ilyen félénk ettől csak összeszedi magát :)
2007. okt. 25. 18:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is kb. igy vagyok egy sráccal. Én azt csináltam, hogy elhivtam moziba, és várom, hogy mi fog alakuklni, de sztem te is hivd el valahova, de ne kettesbe menjetek hanem haverokkal, és mondjuk az sem ártana ha azok akikkel mentek, tudnak arról, hogy neked bejön a srác...puszi:p
2007. nov. 15. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!