Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ilyen pasik mit csinálnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen pasik mit csinálnak, hogyan jön ez össze nekik?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap láttam egy párt kézen fogva mászkálni. A csaj kifejezetten csinos volt, szép arcú, jól öltözött, formás. Aztán megnéztem a pasiját..

A csajnál alacsonyabb volt, fura arcberendezése, előnytelen, túlméretes ruhákat viselt, és emellett a tekintetéből sem sugárzott semmi élénkség, intelligencia (ha értitek mit mondok - van, aki még ha nem is szép, értelmes tekintete, arckifejezése van). Arra nem látok sok esélyt, hogy ez az ember pénzes lett volna.

A kérdés: mit csinál az ilyen ember, hogy egy ennyivel kategórián felüli nő van vele?

2014. szept. 11. 10:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

nagy a farka

vagy csak nem irigykedik az interneten más párokra

2014. szept. 11. 10:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezt én se értem... Minden esetre egy kicsit sajnálom a csajt, lehet hogy fogadást veszített...
2014. szept. 11. 10:23
 3/12 csabika1971 ***** válasza:
Vagy vak és szellemi fogyatékos?
2014. szept. 11. 10:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem mindenki ilyen felszínes értékrendekkel rendelkezik, mint ti :-P A pasi lehet egy zseni, egy költő, egy talpig úriember és férfi, egy Káma-Szutra mester ... Egy rakás olyan dolog, amit egy nem felszínes nő képes értékelni ...

Bármilyen furcsa is egyeseknek nem a külső és a pénztárca a két fő dolog, amivel egy nőt meg lehet fogni :-P

2014. szept. 11. 10:39
 5/12 A kérdező kommentje:
4es, ezt elfogadom, csak azért EKKORA különbségek nem igazán szoktak lenni. Meg mondom, a pasi nem is tűnt valami értelmesnek, se határozottnak, a nő vezetgette kézenfogva.
2014. szept. 11. 10:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy testvérek voltak... Erre nem gondoltál?
2014. szept. 11. 10:49
 7/12 A kérdező kommentje:
Kézen fogva? Meg kicsit se hasonlítottak.
2014. szept. 11. 10:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor valami fizetett dolog lehetett... Nekem is volt olyan, hogy pénzért eljött velem a lány sétálni...
2014. szept. 11. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Pénzért ment el sétálni veled egy lány???Fú de gáz
2014. szept. 11. 12:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de ilyet még nem hallottam, hogy pénzért sétáljon egy lány egy sráccal. Ne már. Ettől jobb vagy te, mint hogy ezért is fizetned kéne....
2014. szept. 11. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!