Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap csomót beszéltem egy csajjal, de nem kértem el a számát. Amatőr vagyok?
nem vagy amatőr, írj rá facen h ha van kedve akkor elmehetnétek fagyizni v vmi:D
lehet félénk, lehet nem akar semmit hívd el és megtudod:)
Te hülye vagy ember :DDDDDDDDDDDDD
Első beszélgetés és szerinted 2-3 óra után tudnia kellene, h mit akar??? Barátocskám, el vagy tévedve rendesen!
Tudnia kéne, hogy akar-e folytatást. Kezdésnek mondjuk érezteti, hogy tetszek neki. Ha látom, hogy bejövök neki akkor kérek számot, FB elérhetőséget, etc.. Erre ő megadja a (nem kamu) tel. számát, vagy egyéb elérhetőségét. Ha FB-ot ad meg, akkor az üzenetemre válaszol és nem letojja azt.
Mellesleg te nem tudod eldönteni néhány óra után, hogy akarsz-e valamit a csajtól, vagy nem és csak az idődet fecsérled vele?
Nem kell túlkombinálni a dolgot, én csak ennyit vártam volna el.
Manapság egy csomó csaj megdől már az 1. alkalommal (persze nem nekem). Ezek után mit vársz? Már nem a középkorban élünk, ébresztő!
Fura, most hogy belegondolok engem nem nagyon küldtek még el. Helyette csak nem válaszoltak FB-on, etc..
Ugyanez van társkereső oldalakon is. Írok nekik, nem válaszolnak, ha meg mégis akkor is max. csak 1x. Nem szoktam 2. alkalommal választ kapni, pedig nem kő kólával szoktam indítani.
Szerintem szimplán csak ronda vagyok és ezért csinál belőlem hülyét mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!