Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a fiú nem fizet a nő helyett az első randin?
Igen, az a vicces, hogy ő kérdezte, hogy iszom-e valamit, aztán nekem kellett fizetnem...
Én szeretem, ha meghívnak, de csak akkor fogadom el, ha akarok is valamit tőle. Tehát nálam ez a "vele maradok mert meghívott" dolog nem játszik.:D
Én azért még elvárom, hogy első randin a pasi fizessen, eddig mindig így volt. Ha már járunk akkor persze fizetem a saját részem.
Én alapból nem tartom sokra azt az embert, aki azzal vág fel, hogy meghív egy drága vacsorára, aztán kifizetteti velem.
Ha én meghívok valakit, akkor úgy készülök, hogy az alap udvariasság és intelligencia megkívánja, hogy én fizessem. Tehát ha még rövid az ismeretség, ráadásul a pénztárca is karcsú, nem kell háromfogásos vacsorára meghívni valakit, aztán az orra alá tolni a számlát, hanem akkor be lehet ülni egy üdítőre, kávéra, sütire, fagyira.
Az meg pláne udvariatlanság, hogy valakitől megkérdezem, kér-e egy italt, aztán kifizettetem vele.
Kb. "Van nálad pénz? Mert akkor meghívlak egy sörre." :D
Én még ilyen fiúval nem találkoztam. De meg is lenne a véleményem arról, aki meghív egy első randira, aztán egy italt nem képes kifizetni - nagyon zsugori jellemre utal.
Mindenesetre meghívnám én a második randira, aztán nem hagynám, hogy fizessen, mondván "én hívtalak meg, én állom". Hátha egy kicsit elgondolkozik a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!