Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék vele találkozni?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány, akivel az interneten ismerkedtem meg. Már skypeoltunk is, és mikor másnap nincs suli, akkor hajnali 2-ig is csetelünk facebookon. Terveztük, hogy találkozunk egymással igaziból is, csak egy a baj, hogy ő bajai, én meg budapesti vagyok, tehát messze lakunk egymástól. Titokban szeretnénk találkozni, hogy szüleink ne tudjanak róla. Hogyan tudnék lemenni Bajára, és mit tudnék mondani a szüleimnek hazugságként? Egy napra mennék le Bajára, hogy anyám ne gyanakodjon. A válaszokat előre is köszi, és értelmes válaszokat írjatok légyszíves! :)2014. szept. 6. 22:15
2/4 A kérdező kommentje:
15
2014. szept. 6. 22:16
3/4 anonim válasza:
Lol, sehogy, maradj a délutáni pihenőnél, meg az estimesénél :D Amúgy különben is, neked már fellőtték a pizsit ilyenkor
4/4 anonim válasza:
Dumald meg egy haveroddal hogy mondja anyadnak hogy egesznap ott leszel nala. Hazi feladat miatt vagy valamit talalj ki. Es mehetsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!