Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy egyszerűbb a csajozás, mint gondolnám?
Nem vagyok ronda, meg annyira gátlásos, hogy remegve szólítsak meg egy lányt, csak még tapasztalatlan vagyok.
Csók se volt még 20 éves létemre.
Ja mert túlnyomultál, mint egy pincsikutya:)
Szia, de hát én szeretlek, kűzdök érted, akkor miért nem dug.nk máár???:)
Azok mondják, akiknek van.
Azért, mert 20 évesen nem voltak még ilyen élményeid, ne keseredj el. Én pl. 24 voltam, amikor megláttam a nejemet. Előtte voltak felületes kapcsolataim, volt köztük néhány csók is (2-3, nem több), meg az első lány, akivel lefeküdtem.
Ha utólag nézem, a nejemmel az első randinkon többet kaptam érzelmileg, lelkileg, testileg, mint a többiektől. Pedig nem feködtönk le.
Csak azt próbálom írni, hogy vannak olyan nők, akikben megtalálsz mindent, amire szükséged van. És ha meglátod , akkor meg fogsz küzdeni érte. Ahogy én tettem. Ha tényleg érdekel.
44F
Apuci69
Ez szép és jó,csak azt elfelejted,hogy van aki nem találkozik az életében ilyesmi nővel,azokkal mi van?Mert én még életemben soha nem találkoztam még csak hasonló lánnyal sem.Nem is érdekeltem egyiket sem...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!