Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz, hogy a kutyaidomításról szóló könyvek a legjobbak a csajozás elsajátítására?
Figyelt kérdés
Ilyenek vannak benne,hogy az elvárt viselkedésért jutalmazás.A nem megfelelő viselkedésért közöny,vagyis büntetés.Folyamatosan éreztetni kell a kutyával,hogy ki irányít és még sok hasonló alapelv.2014. szept. 6. 00:36
11/15 anonim válasza:
Ha kutyaként kezeled a lányokat, akkor most add fel.
12/15 A kérdező kommentje:
Most nézem az utolsó válaszolót,aki valószínűleg magából indult ki,mert ő csúnyán bánik a kutyákkal.
Szerintem sokan szeretnének az én kutyám helyében lenni.
Két havonta fodrász,napi 3 séta,két finom kajálás,ki is szoktam fésülni heti 1x,simogatom,játszom vele,az évben 1x fogkőlevétel.
A nővel annyiban más a helyzet,hogy azt meg is dugom.
Tehát akkor igazak a könyvben leírtak,aminek a lényege végülis,hogy szeretni kell az állatot és foglalkozni kell vele ahogyan egy kapcsolattal is,persze végig megőrizve a vezető szerepet.
2015. jún. 15. 23:55
13/15 anonim válasza:
Értem én h mire akarsz kilyukadni, csak egyszerűbbék nem tudnak elvonatkoztatni a kutyaként kezeléstől mert személyes sértésnek veszik nem technikailag értelmezik a párhuzamot.
14/15 anonim válasza:
Ő igen ez így van pláne ha a csaj kutyaiskola vezetője. :D
15/15 anonim válasza:
* Ó, igen, ez így van pláne, ha a csaj a kutyakiképző iskola vezetője. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!