Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szted? Sztem szánalmas . :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szted? Sztem szánalmas . :S

Figyelt kérdés

Van egy fiu akivel régebben kavargattunk ... összejöttünk 1 hónapra, aztán láttam rajta nemnagyon érdeklödik irántam, ugyh szakitottunk ... aztán nembeszéltünk kb 2 hétig, végül összefutottunk, és mondta h vmikor talizhatnánk ha ugyadódik ... oké..nemtalálkoztam vele ...nemvoltam már rá kiváncsi... ma rámir msnen ... h mizu, voltam-e vhol a hétvégén stb ... beszélgettünk, egyszer csak eltünt msnröl ... kaptam töle egy smst, h neharagudjak h lelépett, de szakadt a nete ... és majd holnap besz ...és szia... megis lepődtem, de mondom de rendes h szólt! :) aztán eltelik 5 perc, kapok egy ujabb smst, ugyanazzal a szöveggel, h "szakadt a netem, holnap beszélünk, bocsi" csak a végére volt írva h jóéjszakát, vigyázz magadra, puszillak ....

ebből nekem 100%osan azjött le, h vszinüleg több vasat akar a tűzbe tartani, több lánnyal msnezett, és véletlenül nekem küldte azt az smst is, amit másnak szánt ... szerintetek? sztem szánalmas ...

21L

2010. jan. 17. 22:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
vagy csak odaírta az sms végére h puszinyuszi és újra elküldte
2010. jan. 17. 22:07
 2/20 anonim ***** válasza:
én is így szoktam mint a srác ha kiderül elég gáz... 17F
2010. jan. 17. 22:08
 3/20 anonim ***** válasza:

ilyen esetben kell egy sablon sms amit minden lánynak el lehet küldeni akivel beszélt a srác :)) és persze egyszerre több címzett...nehogy már kavarodás legyen :D

22/F

2010. jan. 17. 22:08
 4/20 A kérdező kommentje:
de 2szer minek elküldeni, hát csak nem olyan bolond h ne tudná h egyszer már küldött üzenetet :S és tény h msnen sem volt vmi bőbeszédű, csak írkált másoknak is ... utálom ha hülyének néznek:S
2010. jan. 17. 22:09
 5/20 anonim ***** válasza:
én barátom is küldött már úgy,hogy lehagyott valamit a végéről, odaírta és újra elküldte. persze az nem ilyen jellegű volt, szóal tuti h nem tartott több vasat a tűzben.
2010. jan. 17. 22:10
 6/20 A kérdező kommentje:
vissza sem írtam már neki ... tényleg olyan volt mint egy sablonszöveg az eleje a 2nek dettó egyforma volt :D csak mig az elsöbe letudott egy sziával a másodikba írkálta a "puszinyuszi" szöveget :)
 7/20 A kérdező kommentje:
mondjuk én jót röhögtem az egészen :D de vhol persze bántott...
 8/20 anonim ***** válasza:

szerintem vagy azt hitte el h nem ment el nekde az üzi és ujra megírta

vagy gondolkozott és eszébe ötlött, hogy vmi jelet kéne már tenni, ezért megírta újra, csak kiegészítette

én ahelyedben azért írnék neki hogy. nekem száéntad mind a 2üzit, mert 2X jött át, csak kicsit másképp"

de szerintem, csak közeledni akarna feléd:)

9/20 A kérdező kommentje:
de egyszer már lerázott :S utána hívott egyszer kétszer talizni, de nemeröltette tul a dolgot ... mostmeg, nemértem, rá eléggé jellemző h csajozik... szval nemigazán bíznék benne ...
2010. jan. 17. 22:12
 10/20 anonim ***** válasza:

szerintem mindenképp kérdezd meg tőle h mind2őt neked szánta?

am. már semmit nem érzel a srác iránt?

vagy éreznél csak nem akarsz csalódni?

2010. jan. 17. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!