Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin kézfogás?
Figyelt kérdés
Első randin ha úgy hozza a helyzet akkor csak lassan fogjam meg a kezét pl.: sétálás közben.. vagy azért kérdezzem meg hogy megfoghatom-e?2014. szept. 4. 20:18
2/8 anonim válasza:
Szerintem egyénfüggő, de én pl. olyan vagyok, hogy örülök, hogy megkérdezik. És nem utasítom vissza így valószínűleg. De ha mégis elutasítja, megmondja, hogy még ez gyors neki vagy valami nem olyan ciki, mintha megfognád és elrántaná undorral. Szerintem jobb rákérdezni, az a biztosabb. :)
3/8 anonim válasza:
Nekem egyik legjobb élményem volt, amikor sétáltunk, és megfogta a kezemet :)) ha nem tetszik neki, úgyis elhuzza.
4/8 anonim válasza:
Ma már nem divat a kérdezősködés. Gondolom 14 körül vagy, azért a bizonytalanság, de inkább cselekedj :)
5/8 Linó03 válasza:
Ha úgy hozza, akkor szerintem kérdés nélkül szép lassan nyugodtan megfoghatod.
6/8 anonim válasza:
A mi elso randinkon ugy volt , hogy mondta hogy az a feladatom amit teljesitenem kell hoy fogjam meg a krzet :) es tiszta voros voltam de megfogtam es az volt eletem legszebb napja :) ez tavaly oktober otodiken volt es aznap volt az elso olelesunk is :))))
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne kérdezd meg, akkor azt gondolja majd rólad hogy papucs vagy!
Miközben sétáltok,markold meg a tököd és fogd meg a kezét!
A csajok szeretik a határozott pasikat, akik tudják mit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!