Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább? Hogy érjem el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Hogy érjem el hogy akarjon?

Figyelt kérdés
Megcsömörlödtem. Randizgatok egy lánnyal de még nincs túl az exén. Csókra nem áll készen. Ezt most mondta. Eddigi randinkon viszont megfogtam a kezét még séta közbe is meg meg fogtam gondolván hogy majd szépen lassan meg is csókolom. Viszont most nem tudom mi legyen. Várok mellette meghallgatom néha átkarolom, de bennem van hogy eddig volt vmi fejlődése a dolognak. Most azt se tudom hogy puszit akar-e. De barát se akarok lenni akivel csak elnevetgél... Mit kell ilyenkor tenni? Igazából vmi jelre várok hogy adjon egy puszit vagy vmit. De mivel még az exén is agyal nem fogja megtenni.
2014. szept. 4. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves a csaj, és hány éves vagy te?
2014. szept. 4. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindketten 21
2014. szept. 4. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem megfelelő türelemmel és a szeretet kifejezéssel. Nekem is nehéz volt elfelejtenem az exem.
2014. szept. 4. 20:14
 4/7 Költőnő? ***** válasza:
sajnos van rá esély, h még ha "meg is töröd" az ellenállását, akkor is "szakítópasi" leszel. Remélem, nem így lesz.
2014. szept. 4. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem úgy tűnik, mint aki készen áll egy új kapcsolatra...
2014. szept. 4. 20:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is úgy tűnik, de mit tehetnék? Tényleg passzolunk, ha nem lenne ez benne akkor már rég együtt lehetnénk. Ennek a tudatában álljak odébb?
2014. szept. 4. 21:02
 7/7 Költőnő? ***** válasza:

sztem senkinek nincs itt kristálygömbje h 100%-al meg tudja mondani, mi lesz, csak tapasztalatok vannak.

Inkább gondold át, h neked mi a jó, mi veszítenivalód van akár most, akár később és ez alapján dönts.

2014. szept. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!