Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem találok barátnőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés

17éves srác vagyok elég izmos, jó tanuló és aránylag jó képű, de mégsem találok barátnőt. Akik nekem tetszenek azok csak barátként tekintenek rám és félek feléjük közeledni. Szerintetek mit tegyek?

( csak normális válaszokat)

( kort,nemet légyszi)

2010. jan. 17. 17:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
most az írnám hogy nincs elég önbizalmad, de a "jó tanuló, izmos, jó képű" miatt nem tudom, bár lehet csak akkor veszted el amikor közeledsz feléjük ahogy írtad is.. A nőknek a határozott férfiak tetszenek (legalábbis a többségnek), szóval szedd össze magad és legyél magabiztos.. a lényeg hogy nevettesd meg a kiszemelt áldozatot, ne erőlködj csak legyél cinikus, azt szokták szeretni.. aztán pár nap és közeledhetsz feléjük, mondjuk úgy hogy elhívod őket valahova :) menni fog az, csak az első lépés a nehéz ;)
2010. jan. 17. 17:12
 2/26 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül kedves kérdező! Én egy 22 éves lány vagyok, szép is, normális is, és évek óta nem találok magamnak barátot. Nem tudsz mit csinálni, vagy vársz, vagy meg muszájból lesz valakid, de őt meg nem biztos, hogy tudod szeretni.
2010. jan. 17. 17:17
 3/26 anonim ***** válasza:
Hy! Én 17 éves lány vagyok, és kb. ugyanilyen problémám van. Sztem én is átlagos lány vagyok, és valahogy mégse jön össze ez a pasizós dolog. Mondjuk az is igaz, hogy nem nagyon járok bulikba vagy ilyesmi, de azért NEM ülök otthon egész nap!!!!! Szóval nem értem, hogy mi lehet a baj. Talán az, hogy 1kicsit nehezen alakítok ki új kacsolatokat. Szóval mondhatjuk, hogy 1 csónakban evezünk:)Ha szeretnéd küldj 1 e-mailt aztán majd meglátjuk:P
2010. jan. 17. 17:20
 4/26 anonim válasza:
Ilyen gondom volt nekem is!azaz igazság hogy a lányok nem szeretik a túl kedves pasikat. parasztnak kell lenni,de csak egy kicsit.meg kell találni az arany középutat. ha túl jófej vagy akkor barátnak fog tekinteni és úgy gondolja hogy a párkapcsolat tönkretetené a barátságotokat. rengetegszer hallottam már én is. hülyén hangzik de ígyvan! 24vagyok és tökéletes kapcsolatban élek másfél éve és egy gyönyörű kislányunk is van.
2010. jan. 17. 17:22
 5/26 anonim ***** válasza:

Látom nem vagyok egyedül a problémával :D

Amióta csúnyán dobott exem nem sikerül barátnőt "találni"

21F

Ha unja magát valaki nekem is írhat :D

2010. jan. 17. 17:24
 6/26 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat:)17:20-as írtam e-mailt
2010. jan. 17. 17:36
 7/26 anonim ***** válasza:
Ha szerencsétek van, talán nem az ország két legtávolabbi pontján éltek...
2010. jan. 17. 17:43
 8/26 A kérdező kommentje:
Hát majd kiderül:)
2010. jan. 17. 17:51
 9/26 anonim ***** válasza:
51%
2. és 7. vagyok. Nekem is írhatna valaki :(((
2010. jan. 17. 17:59
 10/26 anonim válasza:
én írtam hogy parasztnak kell lenni,de ezt ne úgy értsd hogy bunkó vagy mint állat!csak egy kicsit lekezelőnek,meg egészségesen nagyképűnek(lássa hogy legyen önbizalmad) kell lenni. egy kis féltékennyé tevés is kell. játszani kell velük!ezt szeretik!
2010. jan. 17. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!