Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tippeket szeretnék, mert én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippeket szeretnék, mert én nem tudom mit tegyek, segít valaki?

Figyelt kérdés

Nos, egy lány nagyon megtetszett nekem, aki 11 éves (én 12 vagyok) és valahogy szeretnék összejönni vele...

Bátyám (volt)barátnőjének(mivel pár napja szakítottak) a húga, de sajna csak msnen tudok vele dumcsizni...Nem tudom, hogy ezt, hogy oldjam meg...Mert félek, hogy a nővére mondaná, hogy biztos olyan köcsög, mint a bátyja meg ilyenek...

Valahogy görcsölök...Néhány lány közül gondolkoztam, de arra jutottam, hogy csak ő maradt aki tényleg bejön már stílusra is meg minden :))) (Mondott elég sztorit a nővére ezért tudok róla 1-2 dolgot.)

Ti mit javasoltok?

Olyasmi ötlet jutott az eszembe, hogy összejövök egy másik lánnyal, mondanám neki, hogy tök rendes meg ilyenek és hasonló dolgokat mondok róla, és képet is küldök neki meg minden. És ezzel kicsit gondolkozna lehet, hogy ha lesz lehetősége, nem szalasztja el stb...Mert annyit tudok, hogy lehet bejövök neki, mert már volt olyan, hogy azt mondta helyes vagyok stb... :)

Full nemtudom, össze vagyok kavarodva...

Írjatok rendes válaszokat :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. jan. 16. 21:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12 évesen én még barbiztam. A játszótéren szedtem a kutyaszart a homokozóból. 18L
2010. jan. 16. 21:54
 2/18 A kérdező kommentje:
Légyszi ilyen válaszoktól kíméljetek már...Tudom én ezeket a dolgokat, de én valahogy nem így gondolkozom...Még LEGOzni is szoktam néha, sokat hülyéskedek, de valahogy nem 12 eszem van, kicsit komolyabb vagyok már...
2010. jan. 16. 21:56
 3/18 anonim ***** válasza:
Hagy a 12 éveseket a pedofiloknak.
2010. jan. 16. 21:56
 4/18 anonim ***** válasza:
Kicsikém, menj még vissza a homokozóba játszani! Nem nektek való még a párkapcsolat, ezt elhiheted...aztán 20éves korotokra meg tök kiégettek lesztek, na meg ezekből jön majd a sok tiniterhesség!!!!
2010. jan. 16. 21:58
 5/18 A kérdező kommentje:
Na ennyit a gyakorikérdésekről...Egy rohadt kulturált kérdést feltettem, de itt 1 választ nem tud adni senki ami értelmes....
2010. jan. 16. 22:00
 6/18 A kérdező kommentje:
Semmi tiniterhesség nem volt eszembe, én nem perverz hülye vagyok, hogy 13 évesen ˇ*ˇ*ˇ*ˇ*ˇ*,ó.Az olyan szánalom, de sokaknak az ismeretlen fogalom... Én csak egy rendes kérdést feltettem, mert eddig 2 barátnőm volt, és mind2 csúnyán átvert...A második az idősebb volt és 13 évesen miket művelt az kiábrándított.... Na szóval hagyjatok a leoltós válaszokkal.... Jobban esne, ha páran választ adnának a kérdésemre...Kösznöm.
2010. jan. 16. 22:03
 7/18 anonim ***** válasza:

hívd el egy üdítőre vagy moziba. a nővére nem fog kakaskodni a bátyád miatt, éretebb annál. Aztán ha lánynak is tetszel akkor már sinen vagy.:)

a fiú odaírta h normális válaszokat! Ha ilyen szinten nem vagytok akkor sajnálom. Nem kell neki beszólni gyerek még gyerekszerelem. ARanyos:) Hagyjátok szegényt! Mindenkinek érdeklődni kezdett már ilyenkor a szerelem iránt.!

2010. jan. 16. 22:27
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, te vagy a hős aki megmentett a csúnya hétfejű, tűzokádó kommentelőktől xD

Am ne kezelj már annyira, mint egy hugyosnak.

DE egyébként a gond, hogy nem egy helyen lakunk a csajjal, kb 80 kilométer :S

2010. jan. 16. 22:32
 9/18 anonim ***** válasza:

22:27

Na, megköszönte neked szépen...

2010. jan. 16. 22:58
 10/18 A kérdező kommentje:

Témához tartozik maki?

Kussolj inkább...

2010. jan. 16. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!