Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha megmondom neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha megmondom neki, hogy ne tegyen ki facebookon kettőnkről semmit?

Figyelt kérdés

Több mint egy hónapja randizgatok ezzel a fiúval. Már volt vagy 12 randink. Jól megismertük egymást és úgy tűnik jól kijönnénk, ha járnánk. A legutóbbi talikon már "úgy" közeledett hozzám, fogta a kezem, stb. Az első csók csak a legutóbbi randin esett meg. :) Úgy látom rajta, h komolyak az érzései irántam. Múltkor felhozta, h ő komoly kapcsolatot szeretne velem, azt szeretné ha járnánk. Egyelőre nem adtam választ, de szeretném én is. Csak nem akarom, h világgá legyen kürtölve facebookon, aztán pár hét múlva - ha mégsem működik - szakítsunk... Tudom,nem jó hozzáállás,de az előző kapcsolatom így sikerült.

A lényeg, h nem szeretném ha facebookra kitenné h kapcsolatban vagyunk v ilyesmi EGYELŐRE. De ezt hogy mondjam meg neki úgy, h ne bántsam meg?

20/L

2014. aug. 28. 11:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy mond meg neki ahogy itt leírtad, komolyan a mai világba egy kapcsolat csak akkor hivatalos ha kint van facebookon O.o?
2014. aug. 28. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is megmondtam a páromnak, hogy ne tegyen föl még csak közös képet se. És nem dőlt össze a világ. :)

Ha jót akarsz magadnak, ne használd a fäszbookot. Anti-ember fos oldal.

2014. aug. 28. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyelőre szerintem sehogy :) Lehet, hogy eszébe sem jutna :)
2014. aug. 28. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan húsz éves felnőtt ember a 12. randin csókolózik először?
2014. aug. 28. 11:55
 5/8 A kérdező kommentje:
4., mondd, miért baj ez? Mindketten meg szerettük volna ismerni egymást, mielőtt bármibe beleugrunk.
2014. aug. 28. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:
'nem szeretem a facebookot, legyszives ne rakjal ki rolam semmit '
2014. aug. 28. 12:12
 7/8 PearlDiver ***** válasza:

#4 miért probléma ez számodra? Hová sietsz?

Kérdező! Tényleg annyi kell csak, hogy elmeséled neki mindazt amit itt is, és ha tényleg értelmes rendes srác akkor megérti. Jól kell kommunikálni, ez a kapcsolat minden rétegére igaz!

2014. aug. 28. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk, ha a 12 randi 12 nap alatt zajlott le, akkor is majd két hétig nem volt szex ... Persze attól hogy randiznak lehet, hogy van kivel szexelniük, akkor teljesen rendben van :-P
2014. aug. 28. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!