Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, elmondanátok nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elmondanátok nekem, hogy mi fog meg benneteket egy férfiban első találkozáskor?

Figyelt kérdés

Kis kutatásomat azért kezdeményezem,mert szeretném megérteni,hogy bennetek,lányok,mi alapján alakul ki az első benyomás,mikor először megismerkedtek egy fiúval. Mi tesz rátok olyan hatást,hogy meg akarjátok jobban ismerni,beszélni akarjatok vele és ESETLEG potenciális párotokként tekintsetek rá?

És ha lehet,válaszaitokban próbáljatok meg a testi adottságoktól elvonatkoztatva írni. Szeretnék tanulni az elhangzottakból és ehhez nem árt,ha olyan dolgokat említetek,amikre befolyással van az ember valamilyen formában.

2014. aug. 27. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
2014. aug. 27. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Huh, ezt nem tudom elmondani…
2014. aug. 27. 22:07
 3/9 anonim válasza:
a péniszük...ha vastag :$
2014. aug. 27. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha intelligens, és a beszélgetés gördülékeny, nincsenek kínos percek, amikor nem tudunk mit mondani egymásnak.

Ha humoros, mert ha valaki engem megnevettet, az óriási plusz!

És ha megvan az a bizonyos kémia, amitől szikrázik körülöttünk a levegő, és amitől tudom, hogy nem egy szimpla ismerős ül velem szemben, hanem valaki, akihez vonzódom.

Az ápoltság, udvariasság alap.

2014. aug. 27. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Először is nekem fontos a külső, az összhatás, a stílus.....ez kell elsősorban, hogy megfogjon.

De mivel mondtad, hogy a testi adottságoktól vonatkoztassunk el így ezt nem részletezem.

Akkor elmondom, engem mivel fog meg egy férfi.

Szeretem ha kommunikatív, érdeklődő, jól lehet vele beszélgetni, figyelmes, humoros, kedves és intelligens mert mivel én is szeretek beszélni, viccelődni így egy nagyon kellemes és hangulatos társalgást tudunk kihozni a találkozáskor, nem pedig feszengő, csendbe burkolózó, kínos pillanatokat élnénk át.

És ha ezek stimmelnek, onnantól mindent meg tudunk beszélni vagyis egy nagyon közvetlen kapcsolat alakulhat ki..... de nyilván az ismerettség alatt derülnek ki még olyan dolgok amik fontosak, pl.megbízhatóság, tolerancia, alkalmazkodókészség, stb. :)

2014. aug. 27. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A kisugárzása, a személyisége. Illetve az, hogy mennyire lehet vele beszélgetni, mennyire vagyunk egy hullámhosszon.

Ezeken viszont nem tudsz változtatni. Valakivel vagy azonnal egyhullámhosszra kerültök, vagy megette a fene. Én szinte az összes eddigi barátommal azonnal tudtunk beszélgetni. Viszont,- ez nemtől függetlenül is igaz- van akivel azonnal megvan ez a közös hang, és van akivel sose lesz. Még akkor se feltétlenül ha a másik is értelmes.

2014. aug. 27. 22:15
 7/9 anonim válasza:

Az ápoltság,hogy zsíros-e a haja,rágja-e a körmét és jó illata van-e.

Hogy mennyire tud felöltözni.Szerintem fontos az ízlés.

Hogy mennyire humoros.A beszélgetés a legfontosabb,hogy mindig legyen téma,hogy mindig lehessen nevetni,de komolyabb dolgokat is megvitatni az adott személlyel.

2014. aug. 27. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm a kérdező nevében is a válaszokat! :)
2014. aug. 28. 00:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is kell hogy működjön az a plusz vonzalom, ami leginkább azokkal működik akikben meg vannak az ideál tulajdonságok.

A ,,külső meg fog belső nem ereszt" híve vagyok, így azokkal akik egyáltalán nem jönnek be külsőre nem szoktam próbálkozni.

A külső adottságok és stílus mellett természetesen igényes legyen.

Belső tulajdonságok szempontjából olyanokat keresek barátság esetében is akik hasonló karakterek hozzám. Tehát értelmes legyen, normális, érzékenyebb földtől elrugaszkodottabb típus, nyitott sok dologra, sok közös téma, és humoros. Legalábbis a legfontosabbak. De ha nagyon tömören kéne össze foglalnom akkor az számít hogy jól érezzem vele magam és az elveink férjenek meg egymás mellett, passzoljanak, illetve minden amire még szükség van hűség, megbízhatóság stb.

2014. aug. 28. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!