Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 körüli fiúk! Nektek bejönne egy ilyen randi?
Arra gondoltam, meglepem a barátom. Fõznék neki,aztán fehérnemûben várnám...Aztán elõvenném a bilincset is... Szerintetek örülne neki? Vagy még nem értékelné? SOS!! 23/L
18/F
Ha nem is ismered, akkor hogy lehettek kapcsolatban?
Honnan tudjuk, hogy minek örülne ő? Mert az más kérdés, hogy az itteni válaszolóknak mi jön be.
És mi lenne, ha megijedne? Nem a világ vége egy kis ijedtség :D Majd szépen megbeszélitek, ennyi.
21/F
23/L - 18/F Ez mi?? Kb. 30 éves érett férfival kellene járnod. Komplexusaid vannak vagy nem volt gyerekkorod?
És még csodálkoznak a nők ha hülyének nézik őket. Rajtad is csak mindenki röhöghet...
Bár amilyen naiv vagy, ezt észre sem veszed.
"23/L - 18/F Ez mi?? Kb. 30 éves érett férfival kellene járnod. Komplexusaid vannak vagy nem volt gyerekkorod?
És még csodálkoznak a nők ha hülyének nézik őket. Rajtad is csak mindenki röhöghet...
Bár amilyen naiv vagy, ezt észre sem veszed.
"
Szeretném megtudni: téged miért zavar, hogy 18 évessel jár? Szerintem teljesen belefér. Én is jártam már tőlem idősebb (pont 23 éves) lánnyal, és igenis összeillettünk érettség szempontjából. Én akkor már többet kerestem mint a szüleim, 1.5 éve dolgoztam, évek óta elköltöztem a szüleimtől, stb.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!