Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érezze azt, hogy tuti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érezze azt, hogy tuti nem akarom kihasználni? (Miközben férfias maradok)

Figyelt kérdés

Ez a kérdés bonyolultabb, mint gondolnátok. Tegyük fel meglátok egy lányt és tetszik nekem. Nyílván gerjedek rá szexuálisan. Odamennék hozzá, de nem akarom elijeszteni. Ha csak úgy nézek rá, mint egy darab húsra, akkor megijed.

Ha azt mondom, hogy "szép vagy" őszintén, akkor szintén megijedhet. Ha viszont csakúgy jópofizok vele, akkor nem érti, hogy mit keresek ott.

Ha viszont jópofizok vele és megérzi, hogy "hátsó szándékaim vannak", tehát tetszik is nekem, akkor azért vagyok a szemében pondró.

Ha viszont ő szólít meg engem, akkor én ijedek meg.

Szóval hogy lehet férfiasan odamenni úgy, hogy ne ijedjen meg?

2010. jan. 16. 16:15
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

:DDDD

Ezen még agyalj egy kicsit...

2010. jan. 16. 16:19
 2/34 anonim ***** válasza:
Relax...
2010. jan. 16. 16:31
 3/34 A kérdező kommentje:

Ez most nem egy lányra vonatkozik, hanem általában a lányokra.

Észrevettem, hogy aki igazán tetszik azt megijesztem. A tekintetemmel vagy nemtom. Ahogy ránézek félős fejet kezdenek vágni és direkt másfele néznek. Utána meg szóba sem állnak velem.

2010. jan. 16. 16:34
 4/34 anonim ***** válasza:
Hehe, rák vagy, vagy skorpió?
2010. jan. 16. 16:38
 5/34 A kérdező kommentje:
Skorpió.
2010. jan. 16. 16:39
 6/34 A kérdező kommentje:
Talán azthiszik meg akarom őket ölni...
2010. jan. 16. 16:43
 7/34 A kérdező kommentje:
Az a furcsa, hogy tök jól elvagyok velük, meg akár tetszek is nekik. Viszont ha vágyakozón rájuk nézek, akkor kész. Megette a fene az egészet. Ekkora mocsadék lennék?
2010. jan. 16. 16:48
 8/34 A kérdező kommentje:

Ennél csak akkor utálnak meg jobban, ha direkt paraszt vagyok velük. Tegyük fel. Van egy csaj, akinek tetszettem. Aztán többet nem szólok hozzá. Mondjuk jövünk a metrón 20 percig és direkt nem szólok hozzá hiába ül mellettem. Na az ilyen az soha többet nem köszön.

Más csávó meg tök paraszt azt annál jobban jönnek utána. Miért van ez?

2010. jan. 16. 16:50
 9/34 A kérdező kommentje:
Írjatok már valamit!!!
2010. jan. 16. 17:03
 10/34 A kérdező kommentje:
Mi az ennyire betett a kérdés az embereknek? Ennyi gyülölködtök? MI a f@sz van!?!?!?!
2010. jan. 16. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!