Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érezze azt, hogy tuti nem akarom kihasználni? (Miközben férfias maradok)
Ez a kérdés bonyolultabb, mint gondolnátok. Tegyük fel meglátok egy lányt és tetszik nekem. Nyílván gerjedek rá szexuálisan. Odamennék hozzá, de nem akarom elijeszteni. Ha csak úgy nézek rá, mint egy darab húsra, akkor megijed.
Ha azt mondom, hogy "szép vagy" őszintén, akkor szintén megijedhet. Ha viszont csakúgy jópofizok vele, akkor nem érti, hogy mit keresek ott.
Ha viszont jópofizok vele és megérzi, hogy "hátsó szándékaim vannak", tehát tetszik is nekem, akkor azért vagyok a szemében pondró.
Ha viszont ő szólít meg engem, akkor én ijedek meg.
Szóval hogy lehet férfiasan odamenni úgy, hogy ne ijedjen meg?
:DDDD
Ezen még agyalj egy kicsit...
Ez most nem egy lányra vonatkozik, hanem általában a lányokra.
Észrevettem, hogy aki igazán tetszik azt megijesztem. A tekintetemmel vagy nemtom. Ahogy ránézek félős fejet kezdenek vágni és direkt másfele néznek. Utána meg szóba sem állnak velem.
Ennél csak akkor utálnak meg jobban, ha direkt paraszt vagyok velük. Tegyük fel. Van egy csaj, akinek tetszettem. Aztán többet nem szólok hozzá. Mondjuk jövünk a metrón 20 percig és direkt nem szólok hozzá hiába ül mellettem. Na az ilyen az soha többet nem köszön.
Más csávó meg tök paraszt azt annál jobban jönnek utána. Miért van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!