Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha először találkozok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha először találkozok egy lánnyal, viszek neki virágot?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

Az.

Előbb érdemelje ki, díjazásul add neki, ne azért, mert hajlandó volt elmenni veled valahova. Alap illemhez, udvariassághoz, lovagiassághoz nem tartozik a virágadás.

2014. aug. 27. 15:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

még ne vigyél neki

ha komolyabb lesz a kapcsolatotok, vagy ha valmilyen alkalomra viszed, akkor rendben van, de elsőre ne vigyél neki, így el is riaszthatod magadtól, ne siess ennyire előre ;)

2014. aug. 27. 15:14
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
úriember vagy ... nem gáz, csak akkor, ha olyan gondolkodású mint az 1. válaszoló
2014. aug. 27. 15:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm, aki azért nem randizott többet a sráccal, mert az rögtön virágot vitt neki. Szerintem ilyenkor még nem kell ajándék, zavarbaejtő, valaki nem szereti a rajongást, és megijeszti. De persze ha a tetszés kölcsönös, ennyi nem fogja visszatartani a lányt. Én max gumicukrot vinnék, de azt se adnám neki oda, csak kínálgatnám folyamatosan. Romantikus vagyok, mi? :D
2014. aug. 27. 15:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Első randira szerintem is felesleges, majd valamelyik következőre vigyél inkább, ha kedvelitek egymást.
2014. aug. 27. 15:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig nem gáz!Úriember vagy!Aki meg ezt nem becsüli,nem is érdemel meg téged!
2014. aug. 27. 15:21
 7/12 A kérdező kommentje:
legelőször csokit vittem, az még belefér? :D
2014. aug. 27. 15:22
 8/12 anonim ***** válasza:

3-as

Az úriember és a rászoruló viselkedése között különbség van. Aki ilyet követ el, annál ez jön le, hogy el akarja halmozni ajándékkal úgy, hogy még a nő semmit sem tett le az asztalra, csak annyit, hogy elmegy vele. Ez riasztó, mondhatsz bármit.

2014. aug. 27. 15:22
 9/12 anonim ***** válasza:

+

Nem ettől úriember az úriember, elég gáz, ha már ennyitől az valaki. Aki azt hiszi, hogy ettől már úriember valaki, akkor az el van tájolva.

Engem annak mondanak, viszont ilyet én se lépnék meg.

2014. aug. 27. 15:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nekem az első randin virágot hozna a pasi, akkor elég hülyén érezném magam. Mint akinek már meg akarná kérni a kezét vagy nem tudom milyen érzésem lenne .
2014. aug. 27. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!