Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nektek egy ideális elsőrandi?
Lányokat kérdezek elsősorban, hogy ti mit vártok el egy fiútól, ha első randira híb? Hova mennétek, vagy milyen programnak örülnétek? Srácok, nektek van vmi jó ötletetek, hogy hova vinnétek egx lányt első randira?
Előre is köszi a segítséget.
Dugással ér véget mindenképpen.
Ja és egy jó hosszú és tartós kapcsolattal folytatódik
Engem még a barátom elhívott moziba, majd kimentünk egy teraszos részre, ott beszélgettünk, megkaptam az első csókot.
Ott összejöttünk, szeretjük egymást, szex csak rá ilyen 7-8 hónapra volt és a kapcsolat ma is tart és még fog is sokáig.
Igazából mondhatni életemben csak az az egy randi volt, egy mozi, aztán egy kis tájnézés, kiülés, beszélgetés, ami nagyon jól sült el és ez mint egy októberi délután.
Nekem ez volt az ideális első és utolsó úgymond randi.
vagy egy kellemes séta, vagy kiülni valahova beszélgetni...
mindenféleképpen nyugodt hely ahol tudunk beszélgetni és csak egymásra figyelni...meg persze szép is legyen, ne egy szemétkupac...itt sok mindent meg akarok tudni a lányról :) mit szeret mint nem szeret...meg a többi fontos dolog...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!