Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel tudnék megkezdeni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnék megkezdeni egy beszélgetést egy lányal?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy tetszik egy lány, van alkalmam vele találkozni, mivel az egyik barátom jóba van vele és a testvérével. Voltam már olyan helyzetbe vele, hogy ültünk egymás mellet és nem tudtam hozzá szólni sehogy, mert nem jutott eszembe semmi, hogy mit tudjak mondani neki. Kellene valami olyasmi amivel el tudnék kezdeni egy beszélgetést de fogalmam nincs micsoda. És akkor mit tudnék neki mondani ha az ismeröseink is velünk vannak? 16,fiú

2014. aug. 27. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi honnan tujuk hogy azt a lányt például mien témakorok érdeklik? ??? Bxameg....
2014. aug. 27. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia minden rendben, nagyon csendes vagy, nem jössz ki velem sétálni kettesben, nagyon szép a mosolyod mondták már...
2014. aug. 27. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egy "szia"-val bármilyen beszélgetést ellehet kezdeni :)

Amúgy a kettesnek +1.

2014. aug. 27. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baj, hogy nagyon ráparázol. Tekints a lányra fiúként, én mindig ezt tanácsolom, tehát egy kicsit próbáld félretenni a tényt, hogy ő egy neked tetsző lány. Ez azért kell, mert a lányok egy része nem szereti, ha nem éreztetik vele nőiességét, és egyenrangúként kezelik, mintha valami fiúhaver lenne. Semleges témákat dobj be, például: "Mióta ismered X-et?", "Mit csinálsz, ha hazamész? Ó, igen, és azt hogy kell?", "Hogy telt a nyár?". Talán az utsó kérdés a legkézenfekvőbb, ebből el lehet indulni másfelé is, Te is elmondod, miket csináltál (nekem nagyon sz4r volt ez a nyár, de már elhatároztam, hogyha megkérdezik, mit csináltam, ÉN VOLTAM LENT A BALATONON:D, csak hogy ne tűnjen ufónak az itthonülésemmel). Igazából először olyan szintre kell emelni a kapcsolatotokat, hogy ne féljetek egymáshoz odamenni csak úgy elcsevegni kis semmiségekről, és utána jöhet az udvarlós rész. Szerintem ez kb. 2 hét.

Olyat semmiképp ne mondj szerintem, hogy "Szép a szemed", mert ez az utcán leszólítós srácok szövege, nem véletlenül küldik el őket egyből a lányok. Meg kell mutatnod az egyéniségedet azzal, hogy beszélgetsz, nem pedig egyből lökni ezeket a bókokat, amikre minden fiú képes. Ettől leszel Te különb, mint azok a srácok, akik esetleg odamennek hozzá az utcán. Max akkor bókolj neki így az elején, ha épp elégedetlenkedik a hajával vagy a külsejével, akkor megjegyezheted kedvesen, közvetlenül, hogy ,,MIért? Szerintem szép." Aztán eltereled a témát. Benne ez úgyis mély nyomot hagy, és hazáig visszhangzani fog a fejében ez a dicséret. Legalábbis ha normális fajta.

L23

2014. aug. 27. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a husszú választ. Én is valami ilyesmikre gondoltam de úgy megerösítetted, hogy nem hülyeség. Köszönöm
2014. aug. 27. 23:40
 6/6 anonim válasza:

Szerintem kezdheted úgy a beszélgetést hogy megkérded a kiválasztott lánytól 'he este eljössz a presszóba?

Ha igent mond sinen vagy ott meg majd kezd úgy a beszédet mert egy lánynak beszélni kell, hogy 'kírsz egy kólát? esetleg tömínyet?? Persze ha elmult 18 csak akkor. De vigyázz nem 18 óra hanem a lányzó életkora. Ilyen egyszerü ez. Hadd szóljon

2014. aug. 29. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!