Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnék megkezdeni egy beszélgetést egy lányal?
Szerintem egy "szia"-val bármilyen beszélgetést ellehet kezdeni :)
Amúgy a kettesnek +1.
Szerintem az a baj, hogy nagyon ráparázol. Tekints a lányra fiúként, én mindig ezt tanácsolom, tehát egy kicsit próbáld félretenni a tényt, hogy ő egy neked tetsző lány. Ez azért kell, mert a lányok egy része nem szereti, ha nem éreztetik vele nőiességét, és egyenrangúként kezelik, mintha valami fiúhaver lenne. Semleges témákat dobj be, például: "Mióta ismered X-et?", "Mit csinálsz, ha hazamész? Ó, igen, és azt hogy kell?", "Hogy telt a nyár?". Talán az utsó kérdés a legkézenfekvőbb, ebből el lehet indulni másfelé is, Te is elmondod, miket csináltál (nekem nagyon sz4r volt ez a nyár, de már elhatároztam, hogyha megkérdezik, mit csináltam, ÉN VOLTAM LENT A BALATONON:D, csak hogy ne tűnjen ufónak az itthonülésemmel). Igazából először olyan szintre kell emelni a kapcsolatotokat, hogy ne féljetek egymáshoz odamenni csak úgy elcsevegni kis semmiségekről, és utána jöhet az udvarlós rész. Szerintem ez kb. 2 hét.
Olyat semmiképp ne mondj szerintem, hogy "Szép a szemed", mert ez az utcán leszólítós srácok szövege, nem véletlenül küldik el őket egyből a lányok. Meg kell mutatnod az egyéniségedet azzal, hogy beszélgetsz, nem pedig egyből lökni ezeket a bókokat, amikre minden fiú képes. Ettől leszel Te különb, mint azok a srácok, akik esetleg odamennek hozzá az utcán. Max akkor bókolj neki így az elején, ha épp elégedetlenkedik a hajával vagy a külsejével, akkor megjegyezheted kedvesen, közvetlenül, hogy ,,MIért? Szerintem szép." Aztán eltereled a témát. Benne ez úgyis mély nyomot hagy, és hazáig visszhangzani fog a fejében ez a dicséret. Legalábbis ha normális fajta.
L23
Szerintem kezdheted úgy a beszélgetést hogy megkérded a kiválasztott lánytól 'he este eljössz a presszóba?
Ha igent mond sinen vagy ott meg majd kezd úgy a beszédet mert egy lánynak beszélni kell, hogy 'kírsz egy kólát? esetleg tömínyet?? Persze ha elmult 18 csak akkor. De vigyázz nem 18 óra hanem a lányzó életkora. Ilyen egyszerü ez. Hadd szóljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!