Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nah szerintetek? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nah szerintetek? Nagyon fontos a sok válasz!

Figyelt kérdés

o.társam szokott velem szemezni,megüfrdetett a hóban,beletörölte az arcomba,minden a havat,és énis neki.azt mondta h ízlett neki a hó.tehát nyitva volt a szája!? aztán mikor pénz kellett kölcsönbe vkinek,adott neki,és közben is engem nézett,miközben a pénzét vette elő.van mikor adonézek,és látom h engem néz,és mikor bnőmmel hülyéskedtünk,akkor is nézett.direkt cuppogó hangot ad ki,mert tudja h nevetek rajta!:D♥imádom őt♥.amikor mellette vagy a közelébe vok,mindig azt mondja h jajj nekem! mármint neki.:D mellém jön,amikor töri dolit írt,akkor is mellém akart ülni,mikor nekem el kellett vna onnan ülnöm:D:S szerintetek bejövök neki? amúgy a hülyéskedés úhy volt,hogy a rajzteremben a rajzbakon a bnőm hátradöntött,és xy mondta(a fiú),hogy:" megerőszakolják a yx-t.(vagyis engem,csak nem írom ki a nevem!)

bejövök neki?

2010. jan. 16. 15:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
inkább babázz még
2010. jan. 16. 17:38
 22/26 anonim ***** válasza:
előbb még a tesód írt utána meg leírsz még a dologról néhány szót! Szánalmas, hagyad békén azt a fiút.! Mert csak nyomorékabb lesz.
2010. jan. 16. 17:47
 23/26 anonim ***** válasza:

Mind annyira elítélőek vagytok. Ha ez nem egy kamu kérdés, illetve nem a tesód írta, akkor is mi a baj az ilyenekkel?

Csak élvezik az életet.

2010. jan. 16. 19:57
 24/26 A kérdező kommentje:
aki nem tud normális választ adni,inkább ne is írjon ide! itt most nem az a kérdés,hogy hány éves vagyok,és már 15 is elmúltam,hanem az,h bejövök e neki. és nem kell lenézni. -.-"
2010. jan. 17. 11:21
 25/26 anonim ***** válasza:

nem értem, mért kell szegényt szidni -.-

én sem tudom, bejövök-e annak, aki tetszik. ezért nem kell le-11-évesezni..

2010. jan. 17. 13:18
 26/26 A kérdező kommentje:
hát ők már csak ilyenek.-.-"
2010. jan. 17. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!