Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor csókoljam meg?
Ma találkozunk személyesen másodjára, 2 hete egy bulin ismertük meg egymást.
Na afféle randink lesz csak sajnos nem csak kettesben találkozunk. Barátaink is jönnek. Ő elhívott, én nem ellenkeztem.
Szerintem nem lenne alkalmas az első csókra, puszi az arcara elég vagy úgy venné hogy nem is érdeklem komolyabban? Pedig ellenkezőleg van, sőt.
Most semmit, de kérjek tőle csak két személyes találkozót?
Kérlek, ne le ugassatok, tapasztalatlan vagyok még. Ő lenne az első barátnőm!
Egyértelműen kiderült érdeklődünk nem is kicsit egymás iránt, de félek ha én nem kezdeményezek...
Szerintem ne igy tervezd az elso csokot, hogy tarsasagban vagytok mert kettesben megis csak meghittebb:D
Esetleg kerdezd meg tole, hogy nem-e tudnatok valamikor kettesben es ebbol latni fogja hogy erdekled
Ha nagyon szeretned es a barataid elott nem kinos illetve nem banod ha vegig errol beszelnek akkor akar arcon is puszilhatod igy mar tuti egyertelmu lenne neki is ha utana meg meg is kerdezed tole :)
Vagy akar mikor a tobbiek nem figyelnek tulsagosan ratok akkor random is megpuszilhatod az arcat csokolozni pedig szerintem ezerszer jobb lenne ha csak ketten vagytok :))
Sok szerencset!
Sejtettem hogy nem minden válasz lesz célravezető, 1-2 ember kapta a zöld kezet!
Apátok f *szát a keszegetekkel xD
# 10/12 - Valahogy így gondolom én is! Kettesben... :)
Társaságban szerintem ez elveszítené a varázsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!