Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azok a rossz külsejű pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a rossz külsejű pasik, akiknek gyönyörű barátnőjük van, hogy veszik le őket a lábukról?

Figyelt kérdés

Nem egy olyan párt látni, ahol egy pasi nála kategóriákkal szebb nővel van együtt. Esetenként lehet a pénz a magyarázat, de olyan is sok van, ahol a férfi emellett csóró egyetemista, vagy max átlagos fizetést megkereső dolgozó.

Az ilyen pasiknak mi a titka, mivel érték el, hogy őket válassza egy ilyen nő?

2014. aug. 24. 14:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ja és még hozzátenném, hogy akikről beszélek, azok általában nem ilyen nagyon smooth csajozóművészek. Néhánynak még sosem volt előtte nője, mégis valamiért meg tudtak fogni egy istennőt. Szóval itt nem a tökéletes belső játék meg anyám kínja forog fenn.
2014. aug. 24. 14:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Abban igazad van, hogy ronda férfihoz nem megy oda egy olyan nő akinek a külső számít de ha ismerős akkor lehet belőle szerelem is
2014. aug. 24. 14:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért az egyetemista példa...ott a nő bukhat arra, hogy csóró, de nagyon okos vagy ilyesmi a srác...
2014. aug. 24. 14:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem kell se pénz, se pua marhaság, se trükközés, se semmi ilyesmi. Egész egyszerűen csak intelligens, értékes, jó embernek kell lenni. Najó, egy kis szerencse is kell, de az hol nem?
2014. aug. 24. 14:48
 15/17 anonim ***** válasza:

nőnek érzem magam mellette

innentől nem érdekel milyen ronda !

2014. aug. 24. 14:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, érzésekről hallottál már? Szerelemről esetleg? Ha minden más matematikailag logikus magyarázatot kilőttél, ez az egyetlen, ami megmarad, a szerelem meg nem logikus, nem tudsz rá ésszerű magyarázatot, miért pont ő, akár minden logikus szempont ellene szólhat is, egyszerűen csak érzed, hogy jó és kész.
2014. aug. 24. 14:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Jó humor,kedvesség,legyen jó fej,aranyos a nőkkel.

Az én barátom sokat bókolt,mikor fel akart szedni,olyan szépeket mondott..sokat beszélgettünk,aztán csak úgy hirtelen nem jelentkezett,csodálkoztam hogy fent volt neten mégsem irt rám,azt akarta elérni hogy én keressem őt..

Szóval megnyert nagyon a személyiségével,nem a kinézetével ezért sokszor felkerestem,mig nem nagyon megszerettem..

Ő sem a kinézetével fogott meg,inkább a szövegével,kedvességével.

2014. aug. 24. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!