Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Czink Attilának mi az elérhetősége?
LoL keresd az anyjánál, esetleg érdeklődj az újság szerkesztőségében, ha segítesz rajta ált kiadják.
De mégis miből akarja magát csórikám átoperáltatni? Szegény mint a templom egere.
Üdvözletem, ismerős linkje alapján jöttem erre az oldalra.
Szerény személyem "az" a Czink Attila, anyám neve Rónai Éva; Az akkori férjezett nevén pedig Czink Istvánné, lévén nem velem, hanem apámmal élt házasságban. A Bors napilapnál Hofmeister Zoltán írta a cikket, ergo az adataim, ha még kiadják- nála lettek volna. A kérdésre emellett konkrét válaszok a következők: E-mail: sokol413@freemail.hu; Tel.: +36705841834; Tartózkodási hely jelenleg: 1165, Anilin 13. Műhelyem a Zsemlékes- Ajak utca sarkán van, kerékpár/segédmotor/háztartási elektronikai készülékek javításával foglalkozom főként.
Adalék: Igen, szegény vagyok, de ez nem marad mindíg így!
Még néhány linkelt oldal:
Üdvözlettel mindenkinek: Czink Attila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!