Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Reflexből bunkózni kezdek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reflexből bunkózni kezdek, mikor úgy érzem hogy belém szerettek. Miért?

Figyelt kérdés

Csak komoly kapcsolatot kerestem világéletemben, csak azok voltak, abból sem sok. Volt, hogy miattam szenvedtek a párjaim/exeim, mert kiszerettem belőlük és szakítottam velük, de olyan is volt hogy én csalódtam hatalmasat, mert előadták hogy milyen szerelmesek belém aztán pofára estem.

1 éve nem volt senkim, pedig randizgatok és vannak is "megfelelő" pasik. Mintha akarnék valakit magam mellé, mégis ellököm őket mielőtt kapcsolattá válna a dolog köztünk.

Mikor úgy érzem, h teljesen belém habarodott az adott fiú, akkor elkezdek vele bunkózni reflexből. Miért?? Nem akarok, nem akarok bántani senkit sem, mégis ez jön magától. Pedig alapvetően kedves vagyok mindenkivel, nem jellemző rám a bunkó modor.

21/L

2014. aug. 23. 12:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért mert félsz a kapcsolattól, és a csalódástól. Van egy másik lehetőség is, önértékelési gondjaid nincsenek ?
2014. aug. 23. 12:38
 2/2 Sulek Péter ***** válasza:
talán félsz elköteleződni nem tudom én is ilyen vagyok nehezen engedek közel magamhoz valakit :( ha sikerül én is ellököm magamtól ha gondolod beszélgethetnénk 21 F
2014. aug. 23. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!