Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj az ha nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha nem akarok magamnak barátnőt?

Figyelt kérdés
Úgy hogy vagyok vele, hogy nincs szükségem barátnőre. Mivel nem akarom felborítani az eddigi életemet. 18/F. Mi a véleményetek a helyzetről?

2014. aug. 22. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel gond :)

Én meg pasit nem akarok magamnak,csak elszúrnám miatta az életem

Van egy kis lakásom,bár ez még nem álmaim lakása de amint megszerzem oda nem fogok engedni senkit,és én se fogom feladni valaki miatt,aki később úgy is elhagy.

Inkább megvalósítom az álmaim,és ebbe nem tartozik bele senki

2014. aug. 22. 22:06
 12/15 anonim ***** válasza:
18 évesen ugyanezt gondoltam, most 20 évesen meg inkább életreszóló feleségen ábrándozok, mintsem barátnőn. Gyorsan meg tud változni a gondolkodásod. :)
2014. aug. 22. 22:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem se kell.
2014. aug. 22. 22:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Amig nem volt en is ezt mondtam :Dddd
2014. aug. 22. 23:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Na látod 14.-k válaszoló itt a gond. Nem azért vagy együtt a barátnőddel mert jó dolog szeretni és szeretve lenni. Hanem azért mert, bizonyos időközönként szeretkezel vele. Szépen kihasználod. Gratulálok. Ha csak a xxx fontos a számodra, inkább menj hivatásoshoz.
2014. aug. 26. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!