Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin meddig menjek el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin meddig menjek el?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég ismerjük egymást, szeretnék komoly kapcsolatot és nem akarom elszúrni. Gáz ha lesz szex? 25/L
2014. aug. 22. 02:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Apuci69:

Régen sem volt másképpen :-P Legalább is én húsz évvel ezelőtt is így csináltam :-D ... Biztos jól esett a harmadik randin a szex, de gondolom a kettő kimaradt is jól tudott volna esni :-D :-D

2014. aug. 22. 07:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem egyénfüggő. Ha te és a lány is akarjátok, akkor nyugodtan... Véleményem szerint ha komoly kapcsolatot szeretnél, ráértek még. Én a mostani partneremmel a 9. randin csókolóztam először. Pedig mindkettőnknek szimpi a másik már az első találkozástól kezdve, de várni akartunk, meg szerettük volna ismerni egymást mielőtt bármibe is belevágunk. Most már mindketten biztosak vagyunk a dologban, akarjuk, alig bírjuk kivárni a következő lépéseket. :D Nekem ez így tökéletes haladási tempó. Mivel mindketten komolyan gondoljuk, úgyis eljön mindennek az ideje előbb-utóbb. :)

21/L

2014. aug. 22. 11:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Max csókig. De nagyon változó... Abban a helyzetben tudod csak megmondani hogy mi a helyes.
2014. aug. 22. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!