Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin meddig menjek el?
Apuci69:
Régen sem volt másképpen :-P Legalább is én húsz évvel ezelőtt is így csináltam :-D ... Biztos jól esett a harmadik randin a szex, de gondolom a kettő kimaradt is jól tudott volna esni :-D :-D
Szerintem egyénfüggő. Ha te és a lány is akarjátok, akkor nyugodtan... Véleményem szerint ha komoly kapcsolatot szeretnél, ráértek még. Én a mostani partneremmel a 9. randin csókolóztam először. Pedig mindkettőnknek szimpi a másik már az első találkozástól kezdve, de várni akartunk, meg szerettük volna ismerni egymást mielőtt bármibe is belevágunk. Most már mindketten biztosak vagyunk a dologban, akarjuk, alig bírjuk kivárni a következő lépéseket. :D Nekem ez így tökéletes haladási tempó. Mivel mindketten komolyan gondoljuk, úgyis eljön mindennek az ideje előbb-utóbb. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!