Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudok változtatni egy 16 éves lányt?
Figyelt kérdés
16F
De csak minimálisan...
A barátnőm cigizik rendszeresen, vízipipázik is (najó ez nem számít mert csak heti 1-2x), kicsit sokat bulizik, kicsit sokat iszik (piát)
Én aggódok érte ezért valahogy jó lenne mérsékelni ezeket a dolgokat
Néha elég makacs és önfejű szokott lenni (mondjuk mint én)
Rá tudnám venni hogy leszokjon erről a pár dologról a vizipipán kívül szerintetek?
2014. aug. 21. 21:46
1/8 anonim válasza:
szerintem nem nagyon fog menni :D
2/8 anonim válasza:
Valahogy rá kéne bírnod arra, hogy vízipipa helyett a Téged pipázzon. Ha másképp nem megy, etess vele puffint, mert csak az ad erőt és mindent lebíró akaratot :)
3/8 anonim válasza:
nem valószínű. De reménykedhetsz hogy hamarosan hátha rájön, hogy ez hülyeség. Mondd neki, hogy félted.. Valamebbyire csak elgondolkoztatja.
4/8 anonim válasza:
Persze, példamutatással! Tehát ez egy közös projekt. Én pl. amikor elkezdtem egészségesen étkezni, és erről beszélni, azt vettem észre, hogy előbb-utóbb a családtagjaim és barátaim is csatlakoztak, pedig nem is erőltettem rájuk! :)
8/8 anonim válasza:
Főleg, hogy kb eg idősek vagytok az is CSODA h eggyütt vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!