Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem lehet manapság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet manapság egy normális, alacsonyabb igényekkel bíró nőt találni?

Figyelt kérdés
Mindenki csak olyan férfit akar, akivel elmehet ide-oda hetente többször, akivel nyaralhat, akinek jó munkája van, aki jól néz ki... Miért? Nem túl jó munkám van, olyan hú de jól sem nézek ki, nem is várnám már el, hogy időtlen időkig velem legyen, de egyszer összejöhetne azért!
2014. aug. 20. 10:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Nálam csak az a probléma, hogy kiskoromtól fogva nagyon szeretem az irodalmat, és a könyveknek köszönhetően egy olyan férfi ideál alakult ki bennem, ami nem igazán működik a mai lógjon a nadrágom a fenekem alatt, járjak izompólóban, félrevágott fecskefészek hajjal világban. :/ 17/L
2014. aug. 20. 11:33
 12/15 anonim ***** válasza:
azt értem megbecsülés alatt, hogy...na mondjuk nekem a párom megszólta, hogy nem dícsérgetem nyakra főre, hogy ő milyen szépen, változatosan öltözködik meg hogy neki milyen jó autója van...meg rámfogta, hogy ha nem lenne autója nem lennék vele (mindezt úgy, hogy tudta, hogy exem az apja škoda 120-asával jött néha hozzám, én meg busszal jártam hozzá...és igazából semmi pénzünk nem is volt, nem is jártunk még moziba se)
2014. aug. 20. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:
sokszor a magas igényü nő sirankozik mert megszivta .
2014. aug. 20. 15:19
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
Ez van ez ellen nem tudsz semmit tenni. Amugy ez a fejlett orszagok pestise, ha nyugatabbra messz meg rosszabb a helyzet es mi is arrafele tartunk. El kell menni olyan orszagba ahol a nokben meg van tisztelet es nincsenek elszallva maguktol, pl. Azsia es Afrika valamely orszaga. Onnan szerezhetsz normalisat magadnak.
2014. aug. 24. 11:45
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
lehet, csak te rossz helyed keresed.
2014. aug. 24. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!