Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti lenézitek az olyan lányokat, akiknek nincs okos telefonjuk, és 100 lájkjuk a Facebookjukon?
Kerülöm a 100+ likeos lányokat
Sőt inkább az eldugott lányokat keresem, akit más észre sem vesz, pedig ott van, csak nem népszerű, és ez benne a legjobb
F/22
Én se kezdenék veled ennyi ésszel.
18/F
Hát, nekem sem "okos" a telefonom. Egyenlőre én legyek okos, a telefon pedig alkalmas telefonálni és minimálisan fénykép-zene.
A modellkedés mondjuk lehet akár ellenpélda is, aki ugyebár csúnya. Mondjuk én nem esek hasra a modellektől, a legtöbbnek nincs alakja. Remélheted csak, hogy neked van. Nem címlapra való, hanem férfinak való, olyan emberi.
Különös hogy a mai világban nincs okostelefonod, de nem a világ vége, ez a legutolsó dolog amit figyelembe vennék. A lájkok száma meg csak azt mutatják hogy nem a facebookon élsz.
Az a baj hogy pont az ilyen lányokból van borzasztóan kevés, mint te..
"Fiúk! Ti lenézitek az olyan lányokat, akiknek nincs okos telefonjuk, és 100 lájkjuk a Facebookjukon?"
Nem! Én már évek óta ilyet keresek. Kár hogy nem vagyunk szomszédok én mindjárt 20 leszek, biztos jóban lennénk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!