Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hülyeség az első hónap forduló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyeség az első hónap fordulót ünnepelni?

Figyelt kérdés

Nem étterembe menni gondoltam,mert a távolság miatt ez nem lenne megoldható,csak megemlékezni rá. pl. azért írni a másiknak. Tudom hülyeség ilyeneken filózni 16 évesen,de ez az első h valakivel 1 hónapja együtt vagyok és szeretném ha érezné h fontos nekem.

16/L

2014. aug. 14. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Megemlékezni meg lehet, felhajtást csinálni felesleges szerintem. 1 hónap az semmi, pár pillanat alatt elmegy annyi idő, ha nem figyel az ember.
2014. aug. 14. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Jaj minek kell ezeket ünnepelni? Még az évfordulót valamilyen szinten megértem , de a többi minek?
2014. aug. 14. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem sem kell nagyon ünnepelgetni :) az jó, ha tudjátok, mennyi idő telt el, de ajándék meg ilyesmi, az szerintem sem kell :)
2014. aug. 14. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó, megemlékezhettek, de nem kell ajándékozgatni meg stb.. 1 évre én egy kis pezsgőt vettem és otthon kettesben megiszogattuk, tartani fogom ezt a hagyományt, nagyon romantikus volt :)
2014. aug. 14. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó ötlet megemlíteni, meg ilyenek, de ajándék szerintem felesleges. Utána minden hónapban ajándékot fogsz neki adni?

Esetleg egy kis különlegesebb program, pl ha eddig maximum fagyizni mentetek együtt, akkor elmehetnétek moziba, vagy legalább azt a napot töltsétek együtt, amennyit csak lehet.

Gondolom hogy már csókolóztatok, de ha még nem, akkor az is egy jó "ajándék" lehetne.

2014. aug. 15. 10:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) rendben,ajándék nem lesz,de üzit azt írok :3 igen,már csókolóztunk :D
2014. aug. 15. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!