Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet igy nyerni egy férfi szerelmét?
Figyelt kérdés
Nagyon kedveljük egymást, jòl passzolunk szexben is, meg lelkileg is. Jelenleg neki sok gondja van, anyagi is, meg párkapcsolati is. Ha én csak kedves és szenvedélyes vagyok vele, és nem nyaggatom hülyeségekkel, akkor belém tudna habarodni totàlisan? Most is màr többet érez irántam, amit mond is, érzem is. El tudnám azzal csàbitani végképp, ha velem mimdig minden csak jó és szèp? Nem szereti màr a párját, ezt neki is megmondta.
váááov. Félrekúr és te vele akarsz összejönni? Már bocsi de melletted is félre fogja rakni a lőcsét ha azzal a "párjával" nem tud szakítani akit nem is szereti. Sőt igazából még a gyerek egy kis gerinctelen féreg is :3
2014. aug. 14. 13:41
2/12 anonim válasza:
Átmenetileg lehetsz neki menekülési útvonal, de ahogy kiveszem, te nem ilyen vagy, csak megjátszanád magad, annak meg semmi értelme. Vannak szingli pasik is a világon, akiknek megfelelhetsz úgy, ahogy vagy. Ha nem jó a párkapcsolata, abban ő is benne van, ne felejtsd el, hogy kettőn áll a vásár. Te pedig csak az ő oldalát ismered, a párjáét nem, ráadásul azt ad be neked, amit akar, hogy megcsináljon.
2014. aug. 14. 13:45
3/12 anonim válasza:
Az életben semmi se csak szép és jó, akik összetartoznak ők meg jóban-rosszban. Nem tudod garantálni, hogy mindig minden szép és jó lesz.
Nem volt annyi tartásod, hogy csak azután jöjj össze vele, miután már lezárta a korábbi kapcsolatát, és szabad? Én akármennyire szerelmes vagyok, ennyi a minimum, hogy ezt tudatom vele, ha próbálkozik, nem akarok szerető lenni, úgy tisztességes, ha őszintén és tisztán befejezi azzal, akit egykor szeretett, mindegy, mit érez most iránta. Én is így tennék.
2014. aug. 14. 13:47
4/12 anonim válasza:
Szerintem te csak egy pont vagy az útja közepén. Amíg nem talál nálad jobbat,ill amíg nem hagyja el a mostani kapcsolatát,addig megfelelsz neki.De lehet később üres lenne az élete,hiába maradnál vele.
Ezt őszintén meg kell vele beszélni,ha elhagyja a párját.De amíg nem hagyja el,addig felesleges tisztázni az érzelmeket.Ne keverd bele,csak érezd jól magad és ennyi.
2014. aug. 14. 13:51
5/12 anonim válasza:
Én továbbra is gusztustalan dolognak tartom a félrekefélést és a lenyúlom a pasiját/nőjét, illetve "lehetek a szeretőd?" dolgokat. Vagy nincs senkid és úgy kúrsz azzal akivel akarsz, vagy van valakid aki bizalmat fektet beléd, a minimum az, hogy nem hagysz lábnyomot a lelkében...
Free
2014. aug. 14. 13:51
6/12 A kérdező kommentje:
Mi régen már jàrtunk, hatalmas szerelem volt. Most még mindketten foglaltak vagyunk, de közös célunk, hogy egyszer újra egyűtt legyünk. Csak most még nem tartunk ott lelkileg, hogy ezt meglépjük. De ez is eljön előbb-utòbb, ha minden jòl megy. Tehàt nem csak megjàtszàs lenne, hanem csupàn azt adnám neki, amire most szüksége van.
2014. aug. 14. 13:56
7/12 anonim válasza:
Ühümm... és miért csak VOLT az a hatalmas szerelem? Csak nem félrement mellőled is?
2014. aug. 14. 13:57
8/12 A kérdező kommentje:
Engem nem csalt meg, én hagytam el mert nem hittem hogy hosszù tàvon velem maradna. Fiatal voltam, ő pedig iszonyat jò képű. Akkpr tévedtem, ez már bebizonyosodott azòta. Màst választottam akkor, de rodszul tettem. Azòta sem felejtettük el egymást, pedig ennek màr tizen éve.
2014. aug. 14. 14:03
9/12 anonim válasza:
Ha egy pasit, nőt "le lehet nyúlni", az a kapcsolat már nem működött. Ettől függetlenül, még ha így is alakul bárkinek, és már van más jelölt, vagy épp kalandozni támad kedve az egyik félnek, a tisztességes sorrend az lenne, hogy lezárom, és utána kezdek másba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!