Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » CSAJOK! A 2 pasi közül melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK! A 2 pasi közül melyik jön be?

Figyelt kérdés

1.: [link]

2.: [link]

2010. jan. 13. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
retkes 22:35-ös ;)
2010. jan. 13. 23:15
 62/77 anonim ***** válasza:
65%
Ez a baj a keveredőkkel, átveszik a busmanok szokásaikat. XD
2010. jan. 13. 23:42
 63/77 A kérdező kommentje:

23:42!

A busman nem egyenlő a cigánnyal .)

És ha valakinek nem tűnt volna eddig fel, a második képen Caramel van, a Megasztár harmadik szériájának győztese.

Aki szerintem nincs egy szinten a bűnöző fajtával :)

De szerintetek megéri egyáltalán rendesnek meg normálisnak lenni, ha ugyanúgy kezelitek őket is mint a mocskokat?

Gondolkodni is kéne mielőtt írtok valamit...

2010. jan. 14. 02:44
 64/77 A kérdező kommentje:

19:00!

Ezt jelezni fogom a moderátornak, valószínűleg többet nem fogsz tudni hozzá szólni egyik kérdéshez sem.

2010. jan. 14. 04:55
 65/77 anonim ***** válasza:

Sajnos ha normálisan kezelem őket akkor is ugyanolyanok... Nem véletlen van ez az általános kép róluk...

És a 19.00-s biztos nagyon megijedt tőled. Mondd meg őt anyukádnak is... hülyegyerek...

2010. jan. 14. 06:07
 66/77 A kérdező kommentje:

06:07!

De miért kezelsz mindenkit ugyanúgy?

Az emberek között van különbség!

Ha cigány az illető,ha magyar, ha japán, ha eszkimó...

nem hiszem el, hogy ezt nem tudják megérteni...

2010. jan. 14. 07:54
 67/77 A kérdező kommentje:
egy népcsoport összes embere nem lehet egyforma
2010. jan. 14. 07:55
 68/77 anonim ***** válasza:
65%
02:44: Busman az csak átvitt értelemben :) és máris nem tűnik annyira durvának a komment. Elismerem, hogy Caramel nem a bűnöző fajtából való, de erre csak ilyenek vannak, ne várd, hogy szeressem őket.
2010. jan. 14. 10:37
 69/77 anonim ***** válasza:
83%

szóval az az érdekes hogy arányok :

Sokkal több fehér van és mégis sokkal magasabb a cigók által elkövetett bűnözés aránya. Akkor ? A börtönök szinte csak cigókkal vannak tele. Főleg akik élet ellen cselekedtek. Vagy verekedtek fenyítettek stb. És persze ,hogy nem minden cigó ilyen ,de viszont mivel magasak az arányok ,azért az ember tart tőle,hogy épp olyan az. Meg érdekes,hogy én is akármikor cigó fiatalokkal találkozok vhogy mindig tök rossz szemmel néznek rám ,meg beszólogatnak. És nem csak nekem. Sőt nem egyszer akartam megverni. Pedig semmi feltűnő nincs rajtam és teljesen átlagosan öltözködöm. Csak a putriban nevelkedett kölykeinek az a szórakozás általában,hogy másokat basztassanak, raboljanak ki, verjenek meg. Nem tanulnak nagy számban stb. Na akkor most ?

2010. jan. 14. 16:14
 70/77 anonim ***** válasza:
100%
Ja és igen azért ez itt magyarország és nem nekünk kéne hozzájuk alkalmazkodnunk. De ha ennyi akarat nincs bennük. Mert ha visszafognák egymást is,hogy ne csináljanak ilyen dolgokat, akkor talán máshogy tekintenénk rájuk. De amíg ezt csinálják...
2010. jan. 14. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!