Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok hány sráccal voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hány sráccal voltatok már szexuálisan?

Figyelt kérdés
kort is írjatok!

2014. aug. 9. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én még egyel sem, csak csók :)

19 L

2014. aug. 9. 22:34
 12/15 A kérdező kommentje:
Milyen rendes lányok is vannak itt ;)
2014. aug. 9. 23:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért, aki nem az első férfival éli le az életét, az már nem is lehet normális???

Egyáltalán nem szégyenlem, hogy tapasztaltan mentem férjhez, miután kiéltem magam és nem 30 évesen 2 gyerekkel a hátam mögött jönnék rá, hogy, ja, én még nem éltem és ezzel esetleg tönkretettem egy egész családot.

Nem mindenki rib..., akinek 1-nél több pasival volt dolga! Azt, hogy valaki az-e vagy sem, azt a természete, személyisége határozza meg, hogy bizonyos kapcsolatokban hogy tud viselkedni vagy hogy sem, milyen a hozzáállása és nem az, hogy éppen mennyi pasival feküdt le!

Nyilván aki 20-30 meg 40-es számmal rendelkezik, akkor ott már a viselkedéssel, a felfogással is van némi gond, na, de azért aki együtt volt az életében 2-3-4-8-10 pasival, az még nem lesz rib... Csak kiélte magát, élt és tapasztalt. Ennyi.

2014. aug. 10. 13:13
 14/15 A kérdező kommentje:
nem is mondtam hogy aki több sráccal volt együtt az gond. ha volt pár barátja semmi gond, viszont aki 20 évesen több palival volt mint ahány éves az elég gáz....
2014. aug. 10. 19:11
 15/15 anonim ***** válasza:

0

17/L

2014. aug. 10. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!