Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány sráccal voltatok már szexuálisan?
én még egyel sem, csak csók :)
19 L
Miért, aki nem az első férfival éli le az életét, az már nem is lehet normális???
Egyáltalán nem szégyenlem, hogy tapasztaltan mentem férjhez, miután kiéltem magam és nem 30 évesen 2 gyerekkel a hátam mögött jönnék rá, hogy, ja, én még nem éltem és ezzel esetleg tönkretettem egy egész családot.
Nem mindenki rib..., akinek 1-nél több pasival volt dolga! Azt, hogy valaki az-e vagy sem, azt a természete, személyisége határozza meg, hogy bizonyos kapcsolatokban hogy tud viselkedni vagy hogy sem, milyen a hozzáállása és nem az, hogy éppen mennyi pasival feküdt le!
Nyilván aki 20-30 meg 40-es számmal rendelkezik, akkor ott már a viselkedéssel, a felfogással is van némi gond, na, de azért aki együtt volt az életében 2-3-4-8-10 pasival, az még nem lesz rib... Csak kiélte magát, élt és tapasztalt. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!