Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2év korkülönbség sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
Én 12vok (fiú) a lány idősebb :S
2010. jan. 12. 22:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

az unokabátyám most 24 éves és 7 év együttlét után elhatározta hogy megkéri a kezét a 27 éves barátnőjének..

nyáron lesz az esküvő :]

3 év a különbség.. (csakhogy ne kelljen számolnod ;)

nagyon aranyosak együtt és szeretik egymást.. bár néha nap összekapnak kis csipcsup dolgokon.. egykis hiszti és utána egy csöppnyi bájjal kibékülnek édesek együtt..

de erre senki sem kíváncsi xD

én most vagyok 13.. lány.. kissé szédült de jófej :D erre se kíváncsi senki..

aza lényeg hogyha te szereted azt a lányt és ő is szeret téged akkor a kor nem számít.. én azt mondom 10 év korkülönbség simán belefér..

van egy ismerősöm aki most 40 év körül van és van egy nagyon aranyos 20 éves barátja

annyira de annyira aranyosak együtt

és a nyáron lesz kisbabájuk :]

3 év az meg se kottyanhat..

2010. jan. 13. 00:28
 12/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok..

gyengébbeknek:

10 év belefér igen.. de itt nem arra gondolok hogy egy 3 éves kicsifiú aki épp hogy kitört a tojásból járjon egy 13 éves kiskamasszal -_-

20 év fölött gondolok itt 10 év korkülönbségre : D

2010. jan. 13. 00:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Sok. Ilyen korban még messze nem kell csajozni. Nem a "raj-csávó"król kell példát venni. De semmi rossznak nem akarok az elrontója lenni, próbáljátok meg, hátha sikerül, de még max a matchbox-ot segít tologatni, mert mi 12-évesen még csókolózni sem mertünk..

Üdv - 14/F

2010. jan. 13. 00:36
 14/16 anonim ***** válasza:
nem sok,a szerelem nem ismer határokat !!!!
2010. jan. 15. 01:53
 15/16 anonim ***** válasza:
de cuki vagy,nézed a south parkot?
2010. jan. 15. 01:54
 16/16 anonim ***** válasza:
00.28-nak kell igazat adjak.
2010. jan. 15. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!