Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi idősebb fiúval?
Sziasztok!
22éves lány vagyok még nem volt komoly kapcsolatom. Vasárnap találkozom egy fiúval, aki 8 évvel idősebb nálam. Egy barátnőm "mutatott" be minket egymásnak, még csak facebookon beszéltünk , de ott sem valami sokat, mert a fiú azt mondta, hogy ez személytelen és inkább majd személyesen ismerjük meg egymást. Ezzel egyet is értek, teljesen igaza van :)
Viszont a legnagyobb félelmem az, hogy a korkülönbség miatt majd gyerekesnek tart és nem vesz komolyan.
Mivel nekem még nem volt kapcsolatom és ezt ő is tudja, nem szeretném, ha úgy kezelne mint egy 15évest.
Szerintetek mivel kelthetnék jó benyomást benne?
Ezen ne aggódj,lehet pont azt tetszik neki benned hogy fiatalabb vagy.
22 évesen már csak nem viselkedsz úgy mint egy 15 éves ...lazán,,nekem is tetszik a korosztályod,,, 36F
Én 17 éves vagyok, a párom 31. Fél éve vagyunk együtt, de ez most nem lényeg.Ő is ugyanígy vélekedik az ilyen netes ismerkedéses dolgokról:) Egyébként én is csak azt tanácsolnám, hogy mindenképpen légy önmagad! Az idősebb pasik egyébként tapasztalataim szerint jobban szeretik a mosolygós, őszinte, kicsit bolondos lányokat. Mindenesetre ne próbálj érettebb lenni a korodnál, vagy komolyabban viselkedni, mert ő idősebb!(tudom, pont én mondom 17 évesen)
Amúgy meg a korkülönbség nem vészes, az én 14 évemhez képest. Sok sikert a randihoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!