Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti randiznátok ilyen fiúval? KÉP
Figyelt kérdés
Nem én vagyok hanem egy haveromról érdekel mi a véleményetek..
10 ből hány pont?
2014. aug. 7. 19:57
1/20 anonim válasza:
5-6. meg kéne egy mosoly, nálam sok múlik a mosolyon.
2/20 anonim válasza:
Jajjjj de aranyos! Á nem. Csak vicceltem :-D
3/20 anonim válasza:
Hehe,"nem én vagyok"...ugyan ez Te vagy...és ha szeretnél csajt szerezni legyél rámenős és légy büszke magadra...ha jól nézel ki saját véleményed szerint (is),ha nem...csak határozottan! Csajok...kinek adhatnék egy fincsi puszikát a pocijára??!! ;) Akinek adhatok,az jöhet velem randizni... x))
4/20 anonim válasza:
Hát annyi férfiasság van benned mint egy pohár vízben, de amúgy biztos jó.
6/20 anonim válasza:
Ez egy kisgyerek, nem? Vagy valami hormonális betegsége van?
7/20 anonim válasza:
Jaaaj de édi:DD Nem randiznék vele
10/6
8/20 anonim válasza:
Nem kell szekálni a srácot...mint írtam,határozottság és kis rámenősség. A fejeddel nincs baj...sokan irigyek azokra,akik 25évesen is 20nak néznek ki...fordítva jobb lenne???25évesen 30nak kinézni?nem hiszem...de mondjuk ha egy kicsit csibészebb arcot vágnál mint aki tudja mit akar,,,azt szeretik a csajok4 ;)
9/20 anonim válasza:
Engem megnevettetett. Na nem azért mert nagy gáz van vele. :D
10/20 anonim válasza:
Nem kell izgulni. Az itt lévő csajok se tökéletesek. Azért nagy a szájuk, mert kiélvezhetik. Ők is 5-6 és nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!