Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizom egy csajjal, de o...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizom egy csajjal, de o kozben massal is?

Figyelt kérdés

Valahogy kiderult, hogy o mas fiuval is talalkozgat, es tokre kellemetlen neki, mert nem tud kozottunk donteni, viszont elobb-utobb dontenie kell 2 fiu kozott.

Mit csinaljak, higy csinaljam, hogy engem valasszon?

2014. aug. 7. 10:54
 1/8 Regisztrálok válasza:
Hat te rivaliskent tekintesz a masik fiura? Marmint veled egyenrangu felkent kezeled? Vagy esetleg ugy erzed, hogy jobb eselyekkel indul?
2014. aug. 7. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Te max nem tudsz semmit tenni, ez az ő döntése. Viszont azt tudom tanácsolni, hogy ne csinálj semmi hülyeséget...ne legyél rámenős, ne ígérj esküvőt és ne zaklasd, ne áraszd el drága ajándékokkal.
2014. aug. 7. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:

vegyél neki ajándékokat hívd el ide-oda és fizess te mindent

én lány vagyok és nekem ezek a dolgok bejönnek és látom is hogy érdeklem nagyon és nem sajnál tőlem semmit :)

akkor több esélyed lesz

2014. aug. 7. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy rosszat mondok de akkor javitsatok ki kérlek mert ez engem is érdekel a téma de én úgy gondolom hogy az ilyen lány nem nagyon érdemli meg a figyelmet nekem volt ilyen helyzetem de én akkor rá kérdeztem hogy ez most komoly? nevettem egyet és ott hagytam, talán az egóm miatt de utána csak én érdekeltem és a másikkal már nem is foglalkozott ennél jobb sajnos nem jutott eszembe és könyörgni meg nem fogok...de bevált.
2014. aug. 7. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:

"vegyél neki ajándékokat hívd el ide-oda és fizess te mindent

én lány vagyok és nekem ezek a dolgok bejönnek és látom is hogy érdeklem nagyon és nem sajnál tőlem semmit :)

akkor több esélyed lesz"

Alapból egy k...rva a csaj, de még fizessen is neki...

2014. aug. 7. 11:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem kva... Csak nem tud donteni. De elhalmozni ajandekokkal nem akarom...
2014. aug. 7. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:

nem is kell nem a papucsa akrsz lenni nem?

legyél határozott és ennyi

amúgy melyikőtökkel ismerkedett hamarabb?

2014. aug. 7. 12:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindkettonkkel szinte egyszerre, azt mondta. Egyertelmubb lenne a dolog, ha mar lefekudtunk volna, de erre meg nem hiszem, h sor kerulhetne amig nem dontott...:/
2014. aug. 7. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!