Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy közeledjek felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledjek felé?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és pár éve volt egy lány, aki összeakart hozni engem a barátnőjével. De mivel én már akkor is "nagyfiúnak" tartottam magam, így nem szerettem volna "kapcsolatot" a lánnyal. Egyébként szép volt, de mivel ő még javában kislány volt, én meg már majdnem "nagyfiú", ezért semmi közös témánk nem lett volna.

Majd eltelt pár év, és most ahogy nézelődtem Facebookon, a lány aki megpróbált minket "összehozni" elég jól néz ki. Arra gondoltam teszek vele egy próbát, de nem tudom hogy kezdjem?

Élőben fogalmam sincs hol tudnék vele "véletlen" találkozni, tehát csak Facebookon tudnék valamit csinálni.

De mit?

Igen, tudom ráérek még a csajozással, van fontosabb dolog is... stb.

2014. aug. 6. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:
44%
nagyfiu vagy. oldd meg.
2014. aug. 6. 08:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Hívd el valahova csavarogni, a többi vagy kialakul vagy nem...

Mindenképp a személyes találkozásra törekedj...

2014. aug. 6. 09:02
 3/3 anonim válasza:
Ezeket írd rá! : Besznál velem kilyuk
2014. aug. 6. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!