Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? (nem rövid egyáltalán)
Figyelt kérdés
Szóval ma találkoztam egy sráccal. Minden nagyon jó volt, szimpatikus nekem. De ennyi, nem rossz, de nem fogott meg. Volt csók is, amit élveztem. Igazából ha összejönnénk, akkor nekem ez lenne az első kapcsolatom, de nem akarok csak azért belemenni, mert még nem volt senkim. Szóval szerintetek van rá esély, hogy idővel másképp tekintsek rá, esetleg megszeressem, vagy nem?2014. aug. 5. 20:48
3/8 A kérdező kommentje:
Adom :D Talán hasonló helyzetben vagy? Vagy csak úgy?
2014. aug. 5. 20:57
4/8 anonim válasza:
Sztem adj neki egy esélyt.
Jöjjetek össze, sok boldogságot :)
6/8 A kérdező kommentje:
Majdnem.
17/L
2014. aug. 5. 21:15
7/8 anonim válasza:
én is voltam már hasonló helyzetben. elviekben jártunk, de kb. másfél után szakítottam a sráccal. kedves volt, aranyos és vicces, de valahogy nem fogott meg igazán. aztán megtetszett egy másik srác. beszélgettünk, esküszöm, csak úgy dübörgött a gyomrom a pillangóktól. több, mint egy éve vagyunk együtt. megérzi az ilyet az ember. tapasztalatszerzésnek lehet, hogy jó lenne. ha bele is mész, ne hülyítsd sokáig, ha nem érzel semmit. és ha nem szereted, semmiképp ne menj bele szexbe. 16/L
8/8 anonim válasza:
előző vagyok. *másfél hét. bocsi:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!